Torsdag & Fredag

Torsdag blev en lugn annandag jul. Vi började morgonen med att titta på Aristocats med Dennis. Dagen fortlöpte i ett lugnt tempo Dennis lekte med alla nya leksaker han fått i julklapp. Vi gick på en mysig promenad till pulkabacken där vi lekte kull och sprang upp på toppen. Efteråt värmde vi oss hemma med varmchoklad och fia med knuff (där Dennis vann).
Fredag vi spenderade hela dagen på leklandet. Dennis fick 2nya kompisar som han busade runt med när han inte lekte med oss.
Tommy spelade basket och hoppa studsmatta med Dennis. Med kompisarna klättra han och åkte massa rushkanor och lekte i hoppborgen. En rolig dag med full med fart lunch och mys & fika på Andys lekland. Årskort i julklapp var en toppen julklapp till Dennis som mormor ordnat.

Gillar

Kommentarer

Susan,
Så mysigt! Kraaam
blomtoken.blogg.se
JUNITJEJ,
Vilka härliga dagar!
www.junitjejen.se
Stolpåsgård,
Hej igen! Det var länge sedan sist...mycket har hänt hos dig i både glädje och sorg förstår jag! Grattis till Dennis som blivit hela fem!!! Och tillökningen i familjen, underbart. Önskar er all lycka❤️ Förr bloggade jag från "gardenhouse" (kanske kommer du ihåg) nu tänkte jag börja från gårdsbloggen bara. Kram Sussi på Stolpås
www.stolpasgard.blogspot.com
anna
,
vilka härliga dagar. Kram
ullie,
men oj o j så massa kul vad ska ni göra i nyår? Något särskilt? om inte bebis kommer kanske =) Här blir till min kusin med hennes familj. bara familj mys med god mat.
weberskold.blogg.se
åsa i åsele,
Hej hopp min kära vän, hur blir det eller rättare sagt är det någon bebis på G eller väntar hon till 2015? Nu är det snart bara timmar kvar av detta år. kram
naltabblovers.blogspot.se
Geddfish,
Snart Gott Nytt År 2015! Kram, Gerd
gerd-geddfish.blogspot.com
åsa i åsele,
Gott Nytt 2015 <3
naltabblovers.blogspot.se
Comsi comsa,
*** Gott Nytt År Till Er Alla ***
egopyret.blogspot.se/
Yasmine mamma till Dennis,
tack desamma ja nu är det ett nytt år hoppas det blir ett super fint år för dig. massa kramartack desamma ja nu är det ett nytt år hoppas det blir ett super fint år för dig. massa kramar .. pst kan ej kommentera på din blogg ... vet inte vad som felar.
yasminegill.blogg.se