Underbara barn mässan

Idag är det fredag och är man stockholmare och bloggerska mamma eller i väntans tider så tycker jag man ska besöka underbara barnmässan i Älvsjö och allra helst med sitt barn. För barnen fanns det massa kul att göra. Dennis åkte brandbil, han planterade krasse i en liten kruka som han fick ta med sig hem. Han fick lära sig mjölka en ko och utbrast "jag tycker om mjölk mamma". Sedan pysslade vi innan vi avslutade med att göra ekologiska smoothies. Han tog brandmanna märket, och körkortet för bobby cars bilarna. Barnen fick även prova skridsko åkning på en isbana. För oss bloggerskor fanns det en hel del goodiebags att hämta ut lite varstans innehåll var allt från snuttefiltar till bodybutter från bodyshop. Kom hem med några kassar fulla. Montrarna var fulla med mammor som kastade sig över kläderna och rotade i högarna. Jag tror jag är lite för bekväm för att trängas och stå i meterlånga köer för att få lite rabatt. Vilket jag får på andra sätt ändå. Men helt klart värt ett besök om man befinner sig eller bor i stockholm 12-14 okt.

Gillar

Kommentarer

Mamma
,
Vilka härliga bilder på Dennis , längtar redan till nästa gång vi får rå om lilla Dennisöver helgen puss o kram /mamma.
Stina,
Tack vad gullig du är! Jag önskar er all lycka på er resa! Håller mina tummar! Kraaaam
stinastinastina.webblogg.se
jessica,
Jo tack min kväll har varit bra, kom nästan precis hem från jobbet bara. Själv då?=)
www.saywhatyouwant.blogg.se
Jag måste gå på mässan nästa år! Då bor jag ju i sthlm och mina vänner har antingen precis fått barn eller väntar liten, då blir det ju extra kul att gå :D
fikamed.wordpress.com
? Sojka ?,
Jasså varför kom du inte fram och hälsade! ;) Kramis!!
www.sojkasframtid.se
Sara,
Söt ko! :P Svar: Tack! :) Jo, kvällen var riktigt bra, satt i bilen och lyssnade på musik! :P
sarabacksbacka.blogg.se
Sessan1,
Då får vill hålla tummarna för era prov e bra. Hur är det annars då?? Själv är det inte alls bra. Har så himla ont efter ingreppet. Vet inte vart jag ska ta vägen. Vad hittar du på??
sessan1.blogg.se
Emmy,
sv; Här blir det nog plugg ikväll, men ska hinna ta det lugnt lite också :) Allt bra?
eeemmylam.blogg.se
Erika,
Kikar in och önskar dig en underbar tisdag! :D
nattstad.se/erikagustafsson
SAGA LINNES,