Underbara Dennis

När jag vaknade imorse gav jag Dennis frukost sen kom mamma och tog honom till förskolan så att jag kunde vila. Det var skönt men under dagen har jag känt mig lite sliten kanske är det mitt perfekta järnvärde som gått ner? barnmorskan sa ju nästa gång har det nog fallit i botten alla fall. Men med Dennis var värdena perfekta och det är lite konstigt i och med min magsjukdom men jag äter bra kost. Vid 2 tiden hämtade jag hem min lilla kille han har alltid så mycket att berätta efter förskolans slut. Idag handlade vi ihop och Dennis drar sin lilla vagn i affären och plockar ihop det jag ber om. Medan jag betalar plockar han allt i påsen. När vi kom hem lagade jag korvstroganoff med ris vilket Dennis älskade medan han lekte. Sedan lekte vi ute i parken en stund innan vi gick in för då var han hungrig igen smörgås och mjölk.. Sedan var det dags för hårtvätt, nagelklippning och skumbad. Sedan blev det kvällssaga och nattstund i sängen. ja han är för go denna lilla kille... Finner bara glädje att ha honom varje dag.

Gillar

Kommentarer

Fröken M,
Han är en riktig liten sötnos !! Jag hoppas ni får en mysig dag :) Kram
frokenmela.se
anna
,
Fina Dennis :) Hoppas att värderna går upp så att du blir piggare. Kram
mamma mindy
,
God förmiddag vännen..Hoppas att allt är bra med dig denna förmiddag..Här är det bra..barnan är i förskolan till 14 så jag slappar bara..i dag fixas kortet med min kusin som är ägaren där.._:) ska bli skönt att komma i gång med lita tärning...kommer knappt betala något för mitt kort så det är ännu bättre..så skoj med inredning till Dennis..finns så mycket fint att köpa till de små.Ha en fin dag..kram kram
Åsa,
Finfina Dennis sån tur Du har honom <3 kram
naltabblovers.blogspot.se
Angelica,
Vad fin han är. Kommer blir alla tjejers favorit när han blir äldre, om han inte redan är det :) Känner du med att hösten är på ingång? Mysigt.. Bladen skiftar färg och man tänder levande ljus :)
mylifeismyeverything.blogg.se
MATILDA,
fina bilder :)
matildays.se
KassandraPalma,
sv: tack själv fina du!
kasssandra.blogg.se
fashion,
Hoppas att duu har en bra dag! :)
nattstad.se/fashioninspiration
Annika Soulcityguide,
Så fina bilder! <3 Kram
soulcityguide.com
Villa Freja,
Så söt. Förstår din glädje. Kram.
villa-freja.se