Väntan känns lång

Sedan klockan 7 imorse har jag suttit klistrad vid mobilen. Ja nu borde han kanske vara färdig opererad? läkaren har fått info om att dom ska ringa när allt är klart. Men som sagt blir jag väl inte förvånad om dom missar det. Jag väntar och väntar och tiden går så sakta, borde jag ringa själv?. Imorrn åker vi alla och hälsar på.

Gillar

Kommentarer

Leona,
Usch vilken väntan. Att vänta är bland det värsta som finns.
leeona.blogg.se
? Sojka ?,
Nä verkligen inte! Oj det har jag missat! Går det på tv? :) hihi kram
www.sojkasframtid.se
Alice,
Jättefin blogg! Ha en bra fredag, kram!
alicelarsdotter.blogg.se
Sessan1,
Oj jag hoppas du har fått ett positivt svar! Hur är det annars då? Själv så är det bara så där. Du kan ju kolla min blogg har uppdaterat lite där av vad som hänt, mer kommer. Hur ser helgen ut???
sessan1.blogg.se
ebba,
nu har jag igång kvällens blogg , va gärna med i den :)
ebbalinneaa.blogg.se
ANki,
Inget uppdaterat, hoppas att allt är bra Jasmin och att ni alla i familjen har fått ett positivt besked och att operation gick bra för din man. Har tänkt mycket på dej och det du går igenom just nu ja inkluderat hela familjen, är så påfrestande både psykiskt och fysiskt. Håller mina tummar för er!! Kraaaaam En del kommentarer här är uppåt väggarna tycker jag, fraser som "vad gör du i helgen??" inte verkar det som om de har läst vad du och din familj går i genom just nu.
nabbann.blogspot.com
Stina,
Håller med Anki! Hur är det? Har allt gått bra? Tänker på hela er familj. Kramar
stinastinastina.webblogg.se
Kina,
Håller tummarna att allt gått bra. Kram Kina
metrobloggen.se/smultronstallet/
Jessica,
Tack :) det känns riktigt skönt. Jo tack det är bra med mig, lite trött bara haha sj då? Vad är det för operation mannen ska göra?
Www.saywhatyouwant.blogg.se
SAGA LINNES,
Hejsan. Sist du hörde från mig var precis innan sommaren, men nu är jag tillbaka! Hoppas din dag har varit bra än så länge! kramar :)
sagalinnes.blogg.se