Vet ni vart vi ska resa?

I år kommer vi återigen att återvända till vårt favorit resemål.

Vem vill åka långt bort när du på knappt 3 timmar kan nå Albena i Bulgarien ( om man flyger från Arlanda ).

Perfekt för er som flyger med barn, Albena är ett perfekt resemål för barnfamiljer men givetvis för andra också.

Vackra stränder , en grön och lummig semesterort som ligger ca 15km norr om Golden Sands. Albena är inte särskilt stort och man lärde sig snabbt att hitta.

Det viktigaste stället i Albena är strandpromenaden det är i och omkring den som allt händer.

I Albena finns några fina hotell och Flamingo Grand är ett hotell vi besökt 2gånger (senaste var förra sommaren) Ett lollo och Bernie hotell vi verkligen älskade.

Detta år besöker vi Maritime Paradise Blue 5* som ligger precis vid stranden. Vi var inne där en snabbis förra sommaren. och vi fick en wow känsla direkt här måste vi bo hela hotell anläggningen osade lyx.


I vår familj är vi ganska beresta både barn och vuxna. Men vad är det då som gör att vi återkommer och fastnat för Albena?

På dagarna är man mest vid poolen , äter på hotellets goda restaurnanger, badar och solar.

När kvällen kommer blir Albena och strandpromenaden som ett tivoli för barnen - det finns karuseller, massor av olika hoppborgar, aktiviteter och gungor, studsmattor vilket våra barn älskat. Men kvällslivet är ändå lungt och skönt.

Det bästa är att det kör inga bilar inne på området - eller otroligt sällan vilket gör att barnen kan gå väldigt fritt vilket blir att man kan slappna av litegran.

Strandpromenaden bjuder på många mysiga cafeer, tavernor och strand restauranger. Här finns också världens godaste pannkakor som man kan få med alla möjliga goda fyllningar min favo är nutella /banan. dessa pannkakor är i storlek XXL men vad gör det när man är på semester.

På stranden - där du kan bygga sandslott med barnen och plocka snäckor finns också ett beach bibliotek för dig som gillar att läsa.

Något jag också tycker är värt att nämna är att i Albena får man mycket för pengarna. Det är billigt att både äta och dricka.

Vill ni fortsätta följa med på vår semester så ska jag givetvis uppdatera er om den och allt om hur man semestrar på bästa sätt i Albena.

ALBENA - här börjar din resa


Gillar

Kommentarer

Vilket härligt tips 😊. Jag får erkänna dock att jag inte reser, jag är helt galet flygrädd så den biten har jag valt bort ur mitt liv 😊
www.saramadeleine.se
Yasminegill
Yasminegill,
Åh jobbigt att vara flygrädd
nouw.com/yasminegill
Ullie,
men åh va mysigt japp drömma kan man ju . hade gärna åkt i år oxå men när man e sjukskriven finns inga pengar över till nåt tyvärr . men gud så fint det va kramizar <3 fina
weberskold.blogg.se
Yasminegill
Yasminegill,
Förstår det, inte alltid så lätt. Men ja det är riktigt fint. Kraaam
nouw.com/yasminegill
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Inte hört om detta men tack för tipset 😊 aldrig varit i Bulgarien men får bli i framtiden!
nouw.com/sannaevelyne
Yasminegill
Yasminegill,
Ja åk dit så himla bra. Albena är favorit
nouw.com/yasminegill
Kamilla,
Mina föräldrar älskar Bulgarien och åker dit nästan varje år. De har även sålt in landet till min sysyter och bror. Ert resmål ser fantastiskt utJag personligen har svårt för landet då en av mina närmsta vänner när vi var 18 år åkte dit och kom hem med en hemsk sjukdom. Idag lever inte hon tyvärr. nu vet jag att det kunde hänt M i vilket land som helst men känslan kring hennes bortgång gjorde ont i alla oss vänner när hon valde att lämna oss alla.
kamillaskamera.com/
Sarah,
Så roligt att ni ska tillbaka till erat favoritställe 😊 Jag har aldrig varit i Bulgarien 😊 Ska bli kul att få se massa bilder därifrån sen 😊
CheerSarah.devote.se
Yasminegill
Yasminegill,
jaa jag ska håla dig uppdaterad <3
nouw.com/yasminegill
Amandizan
Amandizan,
Har aldrig varit i bulgarien men det är ju så otroligt fint där och så häftigt och snart med strand bibliotek där hade nog jag hängt😉Älskar att läsa böcker
nouw.com/amandizan
Yasminegill
Yasminegill,
jaaa det är ju super skönt.
nouw.com/yasminegill
Hannas krypin,
Det låter verkligen perfekt. Ser fantastiskt fint ut. Skriv gärna mer om resan sen framöver. Vi kommer åka till Gotland i år igen, blir femte gången vi är där.
hannafialotta.blogg.se
Yasminegill
Yasminegill,
så kul, ja det ska jag absolut göra.
nouw.com/yasminegill
Amanda ,
Har aldrig varit i Bulgarien men sätt att det är väldig vackert där nere ❤️
www.amndiz.se
Yasminegill
Yasminegill,
jaaa detta är ett så bra resemål
nouw.com/yasminegill
Oj vad fint inte hört talas om det men tack för tipset 💕
michellefrandell.blogg.se
Yasminegill
Yasminegill,
ja det är så fint- kolla upp det. kommer även berätta mer om min resa

nouw.com/yasminegill
mammapatronus
mammapatronus,
Men jösses! Ser verkligen superhärligt ut! Vi ska åka till Ungern två veckor nu under sommaren så får försöka spara detta till framtida resa för jag älskar att resa och se nya platser 😃
nouw.com/mammapatronus
Yasminegill
Yasminegill,
Jaaa men gör det. Får ni möjlighet åk hit så bra.
nouw.com/yasminegill