Yoga - En resa in i dig själv

( I betalt annonssamarbete med evyeir.se )


I dagens stressiga samhälle så är vi många som glömmer bort oss själva. Vi har så mycket saker som måste göras. Dom allra flesta ett jobb att sköta och gå till 8-17.. Många spenderar mer tid på jobbet än med sina barn och däremellan ska alla också försöka hitta lite egen tid - den som bara tillhör just dig.

Stress

Är farligt och påverkas oss negativt , det gör fler och fler människor sjuka. I vårt samhälle ser man hur psykisk ohälsa ökar - många unga människor mår dåligt.

Stress gör att fler männikor blir sjukskrivna och går in i den berömda väggen.

Prioritera egen tid

Har du din egen tid? där du prioriterar dig själv? gör något som du tycker om regelbundet.

Yoga

Har jag provat några enstaka gånger och faktist något jag funderat på att utöva mer i vardagen. Yoga känns verkligen bra för både kropp och själ. Jag tror att bara några minuter om dagen - kan göra under för häsan. Har du testat yoga? eller är det något du utövar regelbundet?

evyeir.se guidar dig i yogans värld och till val av yogamatta. Har du tänkt på att alla människor kan yoga (det finns inga rätt och fel) det handlar inte om vem som gör flest mål. Det är bara du och din kropp som ska skapa en lugn. Din kropp - din meditation.

Yoga har verkligen av possitiv inverkan på hälsan och måendet och gymmen är idag fullbokade av yoga klasser många anläggningar kör även bastu yoga vilket vore kul att testa tycker jag.

Tanken för oss dit vi vill

Jag tror på att man ska jobba med både tanken och kroppen för att få ett balanserat och bra välbefinnande. Bra tankar tar bort ångest och får oss att må bättre. Stunder för oss själva - gör oss bara gott. För att orka ta hand om andra, måste du först ta hand om dig själv.

Sinnesfrid och stillhet

Det är precis vad yogan handlar om för mig, samt att finna sin kropp. Yoga har för många blivit en livsstil för mig är det mer en skön stund där ingen annan stör (det är tyst stilla och lugnt ).

Jag är nyfiken på vad du har för erfarenheter av yoga? berätta gärna.

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Jag älskar yoga! Så bra träningspass och ändå få kroppen att komma ner i varv och bara vara i stunden. Det behövs verkligen i dagens stress samhälle!
nouw.com/sannaevelyne
Yasminegill
Yasminegill,
Ja verkligen. Läste precis om ditt mål i mars ang yoga så bra ju. man behöver hitta sina egna sätt att få den där stunden för nedvarvning.
nouw.com/yasminegill
sofiefriden
sofiefriden,
Aldrig provat yoga men skulle vilja 😊
nouw.com/sofiefriden
Yasminegill
Yasminegill,
fighterwomen85
fighterwomen85,
Aldrig provat yoga. Känner att jag är så pass lugn som person Ändå. Men säkert bra för många. Jag tror på 6 Tim arbete/dag. Har jag gjort sen det blev prat om det. Jag tror det skulle bli bättre på många Sätt!
nouw.com/fighterwomen85
Yasminegill
Yasminegill,
Är också väldigt lugn , men det är ett bra sätt för avkoppling. Håller helt med dig om 6 timmars arbetsdag. Jag jobbar hemifrån så det är toppen för tid med barnen.
nouw.com/yasminegill
fighterwomen85
fighterwomen85,
Kan jag tänka mig. Det är bra 👍🙂. hoppas att det genomförs Någon gång i framtiden.
nouw.com/fighterwomen85
photoemmz
photoemmz,
Jag tror faktiskt att yoga kan hjälpa. Lider själv av psykisk ohälsa och funderar på att börja med riktig yoga
nouw.com/photoemmz
Yasminegill
Yasminegill,
Det är ju så många som lider av psykisk ohälsa tyvärr. Glad att jag själv bara är en stressad små barns mamma - men det gäller oavsett att hitta sitt lugn och sin tid för sig själv - vilket jag inte är då bra på. Är mer duktig att gå ut och fika men det är också mitt sätt att varva ner på.
nouw.com/yasminegill
Madde,
Älskar yoga, men kör i huvudsak lugn yoga såsom yin, nidra osv. Vill jag ha tuff träning finns annat. Det här är min stund på mattan
www.nouw.com/madelena
Yasminegill
Yasminegill,
Oki jag kan inte så mkt om yoga än men tycker det jag provat vart väldigt
nouw.com/yasminegill
Marie,
Ja stress påverkar oss väldigt mycket på många plan, så bra inlägg =D Ja rosenserien är jättebra
sweetwordsbymirre.com
Yasminegill
Yasminegill,
Måste prova produkter därifrån
nouw.com/yasminegill
Kamilla,
Jag är fast i yogasvängen och gör pass minst tre gånger i veckan. Verkligen så skönt för både kropp och själ.
kamillaskamera.com/
Yasminegill
Yasminegill,
Ojjj du var duktig du. Jag är inte så inbiten. Men visst är det skönt.
nouw.com/yasminegill
Åse
,
Egentid är viktigare än man tror 😊
Yasminegill
Yasminegill,
Ja verkligen ❤
nouw.com/yasminegill