Inskrivning

Idag var jag och mannen på inskrivning hos barnmorskan, det togs blodprover och alla värden var bra och jag hade inga sjukdomar. Urinprovet var också bra, och blodtrycket oki men lite lågt.
Är idag i v10+4 idag. och i v18 får vi göra ultraljud på Huddinge. Beräknad födsel är den 2december.
Här kommen en bild på magen i v10 längtar tills den är riktigt stor.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

37 reaktioner till “Inskrivning

 1. Nää men va e det jag ser, redan en liten kula juh.. vad spännande :).. så kul..mysigt med filmkväll blir bara en massa lugn och ro här hemma med, vet inte riktigt vad men lite te skall jag göra mig nu iallafall :)..

  kram

  Gilla

 2. va mysigt:) fin liten mage du har. Jätte glad för eran skull.

  SV: jag gör inte mkt alls, har haft en fotosession idag:) annars mest tagit de lugnt.

  kram

  Gilla

 3. Godmorgon gumman..Då är du en vecka förre mig 🙂 ska bli så skoj att följas åt..ska på vårat första ul om nån vecka för att se så allt är bra med lille i magen…Får hoppas att man inte får vara med om samma som senast..Ha en skön dag.kram

  Gilla

 4. Ja, man kan skymta en liten liten kula där! Så roligt för er, tänk att tanten hade rätt,hahhahhahhaa

  Det här att vänta barn det är så stort och oerhört!

  Kram på dej söta Yasmine

  Gilla

 5. Har nyss varit ute & promenerat i området & fotograferat…svårt att välja vilka bilder man ska dela med sig..finns allt för många bra bilder..hihih….Hur långt gick du med din första bebbe om man får fråga? Hur känner du i magen nu då? känner du krämper då &då eller+ Kram kram

  Gilla

 6. Jodå det sker mycket inne i magen nu..Allt ska töjas ut ,,men jag är redan utöjd sedan innan..det gick så snabbt denna gång …gick 2 månader & nån vecka förs man blev där igen..så min magen han inte återhämta sig helt hundra..så därför känns det extra denna gång…Ska inte lägga upp mag bilder förs längre fram när man vet att allt är bra med lillen.,.ska snart lägga upp andra bilder..Allt bra med dig*? kram

  Gilla

 7. Jag gick med mina dotter i 20 veckor…Fick reda på allt tråkiga i vecka 18 så man fick gå två veckor innan allt avslutades…men det känns underbart att vara där igen & får hoppas att denna gång går hela vägen så den inte behöver träffa din syster allt för tidigt..kram

  Gilla

 8. Är förvånad över mig att man är mycket piggare denna veckan än de andra veckorna som man nästan har gått i dvala…Jobbigaste är att man måste gå upp ett antal gånger på natten för att gå på toa & kissa..känner du igen det eller? kram kram

  Gilla

 9. aha men en liten kula ser du ut att ha trots lite svullnad ändå.. hihi.. gud vad roligt..spännande att höra hur det går för dig sen. 🙂

  har dagen varit bra?kram

  Gilla

 10. Ja hoppas det lilla illamåendet bara håller i sig nu i början, min graviditet med Jasmine va underbar. Inga problem alls och mådde galant lite illamående som du i början bara, kanske lite humörsvägningar med 🙂 haha. . Önskar dig detsamma. ja jag tänkte det, hade ingen aning först att det va idag men fick reda på det för någon timme sen så det får man juh inte missa :)..kramis

  Gilla

 11. aww, vad spännande det ska bli att följa din väg innan födseln 🙂 är SÅ GLAD för din skull 😀

  Idag har jag varit med min pojkvän, plus storstädat. Just nu ser jag på eurovision song contest kvalet. du då? 🙂 kramar

  Gilla

 12. åh visste inte att du var gravid, vad spännande!

  dock bör man egentligen inte berätta för alla om det förrän man tagit sig igenom de första tre månaderna. jag har hört att missfallsrisken är 30 %, läskigt men sant.

  men skönt att alla värden var bra =)

  Gilla

 13. jaha men då är det inte så farligt. jag har alltid hört att det är 1/3, och ja 12 veckor är ju tre månader så det var det jag mena =)

  Gilla

 14. ja.. tänkte mest på att de är jobbigt om något skulle hända, att så många vet om de redan eller så. men å andra sidan är de nog bra att vara öppen, så att folk vet att man sörjer.. men bort med de. nu tänker iv på allt de roliga.. så du ska bli mamam? hihi

  Gilla

 15. ler Ursäkta, VILKEN mage menar du? Den ser verkligen inte gravid ut, det kommer nog ta ett tag till innan man kan ana något ;o) Själv har jag en femåring som jag inte ens insåg att jag skulle få innan jag var i vecka 26, eller ok, vecka 25 insåg jag att jag var gravid, vecka 26 var jag och kollade hur långt gången jag var. De trodde jag skojade när jag sa att jag inte märkt något, men jag hade mens tio dagar innan sonen kom och gick upp totalt sex kilo, så det var ingen "stor affär".. Han var dock helt normal, 52 cm lång 3700 g, så förmodligen låg han som ett "bälte" eller mot ryggraden.

  Kul i allafall att det är något du ser fram emot, mindre skoj att må så illa som man ofta gör i början. Plus att man kan bli alldeles galen efter vissa saker, apelsiner/mandariner och strips fick jag, haha.

  Hoppas allt går bra.

  /Nexa

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: