spya

Vaknade imorse mannen åkte på möte i Göteborg och jag kunde inte somna om.
så gick upp och åt lite frukost.
rensade kattlådan och han till diskhon i köket innan jag spydde som en galning.
ush…
Andra gången jag spyr, och på precis samma vis.
Otroligt känslig för lukter nu.
Hoppas mannen kommer hem snart och tar hand om mig…för nu mår jag inte bra. snyft.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

30 reaktioner till “spya

 1. Förstår att du längtar, gud så mysigt! Har du redan en lista på namn till bebisen?

  Jag ska snart ner til stan och käka lunch i hamnen med en kompis, du då? Ta det lugnt kanske?

  Gilla

 2. hej, jag vet inte om du redan vet men som gravid ska man undvika och hålla sig borta från kattlådor. det finns nämligen ett ämne som påverkar barnet negativt. barnmorskan kommer också gå igenom det med dig men bara så att du vet.

  lycka till, en härlig tid väntar ;:)

  Gilla

 3. Hej!förut så hade jag en blogg som hette justaidas och du hade kommenterat på den och du var riktigt trevlig!,så jag har startat en ny blogg och du är hjärtligt välkommen att kika in och skriva en kommentar!

  ha en bra dag!

  //Aida

  P.S hoppas du mår bättre!

  Gilla

 4. Hej på dej.

  Tänkte faktiskt oxå upplysa dej om kattlådan.

  Men den måste ju bytas så använd handskar varje gång du byter på lådan och sprita händerna efteråt. Det är iaf nåt om ingen annan kan byat kattlådan 😉

  Hoppas illamåendet blir bättre efter vecka 12.:)

  Kram

  Gilla

 5. God kväll gumman.Ajdå..Hoppas att du mår bättre i kväll..Har inte behövt göra det än..Det tyder på att du bär på en kille om mina känslor stämmer…:) Ha en skön kväll.kram kram

  Gilla

 6. Jag har också hört om det där med kattlådan men jag har inte fått de bekräftat från någon säker källa. Hör med barnmorskan! Det kan ju bli svårt annars om du är ensam hemma.

  Gilla

 7. Godmorgon gumman..Hoppas att du mår bättre denna dag..Åker du buss i 4 timmar för att komma till jobbet eller är det tillfälligt..vad jobbar du med? Fick åka hem från jobbet..för man mår inte helt hundra denna dag…förkylning i kroppen & mår smått illa..Ja du vet hur man mår denna perijod.Ha en skön dag.krma kram

  Gilla

 8. Man ska inte hållas med kattlådor under graviditeten, för det kan finnas en bakterie som heter Toxoplasmos som finns i kattbajs. Denna bakterie kan skada ditt ofödda barn redan i magen som smittas via moderkakan.

  Så försök undvika om det går 🙂

  Lycka till under graviditeten och försök njuta av den sen fast du spyr så mycket, efter den kommit ut saknar man magen 🙂

  Gilla

 9. Bra att du kollat det, du är en smart tjej! Hoppas du fixar bussresan, själv kan jag inte åka buss jag bli åksjuk direkt. Stor kram

  Gilla

 10. Om man säger så så kommer det & går…allt har med att allt gick så snabbt mellan mina graviditeter..han bara gå 2 månader & nån vecka så var man där igen..men den växer sig stor där inne så det är därför man känner av det tydligare denna gång..det syns mer & mer över magen..älskar min mage jätte mycket..efter kontrollerna så kommer jag dela med mig några bilder..ska mellan v 13 till 14 få se den simma runt..längtar…på söndag går jag inte i veckan 10 🙂 tiden går snabbt..börjar bli tjock i halsen..inte så skoj…är du förkyld mycket nu med eller? kram

  Gilla

 11. sv; jaaha, men de va ju bra ändå!!

  att du inte spyr så ofta!

  åå.. jag älskar små bebisar! de är så gosiga & söta 😀 åååå!!

  kraam

  Gilla

 12. Gör inte så mkt faktiskt, passar på att läsa lite bloggar medans kidsen kikar på film bara!

  Tröttheten beror väl till stor del på graviditeten kan jag tro!? =) Du får krypa ner tidigt ikväll då! =)

  Gilla

 13. Det komer säkert gå hur bra som helst =) ska fortsätta att kika in hos dig å se hur det går för er =)

  Ikväll har jag en soft kväll, bloggar lite sen kollar jag på tv ska snart se kvalning nr 2 inför eurovision på lör =)

  Sov du & samla krafter det tar väldigt på en när man mår så illa..

  Kram

  Gilla

 14. Ja, de tre första månaderna kan vara riktigt jobbiga för en del! Men det brukar gå över, men det är ju ingen tröst nu precis!

  Ha de jättebra

  Natti Natti

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: