Till min lilla/lille

 

Idag känns inte som en kanon bra dag, men piggar upp med den söta låt. Egentligen skulle allt kunna vara totalt perfekt, men mitt lilla huvud spelar mig étt spratt vilket det tyvärr gör rätt ofta. För annars mår jag kanon, ätit en god middag, och nu ska jag äta honungsmelon. tillägnar denna låt till min lille skrutt i magen.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

28 reaktioner till “Till min lilla/lille

 1. aha okej a det kanske inte är så bra att flygga när man är gravid:O min mamma gjorde ju det och jag har ju blivit lite knäpp hahaXD jo på måndag elr söndag åker jag till hälsinborg och ska vara där i en vecka hos min lossas pappa pappa hahaXD sen vet jag inte så mkt mer åker väl kanske till mina kusiner i danmark:P haha det ska bli mysigt i alla fall:P

  Gilla

 2. Idag har jag varit hos barnmorskan sen har jag sprungit i stan hela dan kom precis hem och satte mig, helt slut, vad har du haft för dig då?kram

  Gilla

 3. ooj 5 timmar det är inte lite. var det inte varmt i bussen i detta vädret? jag dör bara att sitta i bussen 8 minuter haha. jag hhar oxå tagit det lugnt idag, känns jobbigt att vara ute allt för varmt 😉

  Gilla

 4. Nej inte så mycket. Idag ska jag jobba igen =(, men imorgon kommer min pokvän hem så det ser jag verkligen fram emot =). Vad ska du hitta på idag då? kram

  Gilla

 5. vad härligt 🙂
  jag är inte trött på värmen men den är helt klart ansträngande. haha. tränade i värmen idag med 😛
  nu ska jag duscha & fixa mig, sen åka till min pojkvän 🙂

  vad ska du göra ikväll? kram!

  Gilla

 6. nä här dem här bussaran har inget bara fönser som är öppna men det hjälper inte eftrsom det blåser inget ute haha, och så kör dem inte så snabbt. trodde att jag skulle bli galen idag när jag satt i bussen.

  idag ska jag och killen ut och ta en glass men inte vara så länge ute, allt för varmt.

  den fläkten kan du köpa på öbo, "elr hur det stavas nu", för endast 98 kr.

  Gilla

 7. Åhh, jag är inte så duktig däremot….hihi^^ Nee, inte särskilt aktiv just nu. Deegar bara lite framför datan. Vad gör du da?:)
  kraam<3

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: