Längtar

Åh vad jag älskar min lilla …… (namnet är hemligt), han lever om därinne det känner jag men längtar så efter sparkarna.
Läste efter ultraljudet att jag har moderkakan i framvägg, tror det betyder att det kan ta lite längre tid innan man känner sparkarna för att moderkakan ligger fram i magen och är som en stötdämpare. men jag är ingen expert så vet inte till 100%.
Min magdoktor ringde idag och gratulerade till dom blivande föräldrarna, tyckte jag var väldigt snällt och gulligt.
Just nu ligger jag och tittar på unga mödrar på tv så roligt att se olika förlossningar, jag verkligen längtar, men vill nog först få visa upp min lilla kula ett tag till och se den växa stolt som jag är.
Har ju allafall just nu otroligt lätt för att gråta, när jag ser förlossningarna på tv och ser männen verkligen hjälpa sina tjejer igenom förlossningen med pussar och massa pepp *det värmer i hjärtat att se*.
Imorrn ska jag ut och titta på lite bebis kläder – nu när man vet att det är en liten super hero därinne.

Den här vagnen har vi kikat på är den inte fin?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

19 reaktioner till “Längtar

 1. Du är så söt i din lilla mage! =D

  Hoppas att dina utslag försvinner snart… Inte roligt att behöva smörja in sig med kortison 😦

  Vad har hänt idag för dig?

  Väldigt fin vagn måste jag säga!

  Kram på dig!

  Gilla

 2. Det är svårare att känna av sparkarna då, helt rätt! Ja vad spännande för er båda verkligen, ja när jag ser på de här förlossningsfilmerna så gråter jag oxå, de är sådan känslor med

  Ha de så gott

  Gilla

 3. jag jobbar och står i, är så trött efter jobbet så jag slocknar oftast och sedan har jag svårt att sova på riktigt på natten. kram

  Gilla

 4. Det stämmer att det blir svårare att känna sparkar då. Men vänta, dom kommer snart:) Men Saga (min första) kände jag sparkarna först i v 23, men efter 3 veckor började jag ångra mig att jag längtade efter dom:) när jag va öm för jämnan osv. Men fick man ingen spark på en dag blev man orolig som sjutton:)

  Gilla

 5. Det låter jobbigt värre för dig. O ändå har du inte kommit så långt i graviditeten. Tur att du slipper det heta värmen när du är höggravid sedan. När är han beräknad till?
  Jag gör inget särskilt skoj idag… jobb o så pliktskyldiga måsten där hemma. Själv?
  Kram

  Gilla

 6. Oh en julbebis!!! Du kommer få världens mysigaste höst och vinter ju!!! Så avundsjuk jag blir! LÄngtar som en tok efter barn! Men det gör inte gubben…

  Vad jobbar du med nu eller du är sjukskriven?

  Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: