Återbesök till barnmorskan

Vart hos barnmorskan på besök idag, min mamma fick följa med och tyckte det var väldigt roligt att få höra sitt barnbarns hjärtljud, vi fick nämligen höra det igen och minns jag rätt slog det med ca 146 slag i minuten.
Blodtrycket var bättre den här gången så det var ju skönt.
Fick mitt moderskapsintyg, som snart ska skickas in till försäkringskassan, fick även labbets provsvar på Hiv och syfilis- men det var ju inget jag oroat mig för.
 sen papper som ska med till förlossning om vilken blodgrupp ja har blandannat.
Sen valde vi Huddinge sjukhus som förlossnings sjukhus.

Nu ska jag och mannen ha lite semester.
Så hej svej på ett tag.
kram

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

13 reaktioner till “Återbesök till barnmorskan

  1. hej gumman!
    va gullig du är! Jag kan lägga upp det i bloggen sen så får du se det hehe eller gör det när jag kommer hem innan ja kickar det om du vill:) Det är en blåvit dräckt i lite grövre tyg med en blå prince krona på hehe och tillhörande mössa super sött hehe men kommer nog vara lite stor först men det e bara bra för dom växer ju så fort när dom väl har kommit ut:) ha så kul på semestern
    bamseKram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: