My baby

 

Känns som en evighet, men iofs tycker jag nog att det är bra så mycket som ska ordnas innan. Så mycket att planera. Önskar min hjärna slutade gå på högvarv… Sparkarna i magen är så otroligt hårda nu och det är inte lungt i många minuter. Han trycker nånstans så att min andning blir jobbig och tung spec när jag ligger på rygg.

Blir så glad när jag läser om er andra som är gravida , hur ni har det och så, ni förstår allafall hur det är att inte få sova på nätterna , kramper i ben och ont i vader och rygg, mkt sparkar som trycker åt alla håll.
Men jag förstår att ni är lyckliga tjejer, jag blir glad för er skull för visst blir graviditeten lättare när man mår bra.

Åker till sthlm idag skulle stannat till måndag men har en längtan till att fixa saker, och till vänner mm.
Nu ska bebis rummet börja inredas tänkte jag. spännande. Sen ska jag sätta in alla hans leksaker baby sittern och baby gymmet mm och allt fint som är inköpt

Längtar tills den 24 då är det läkar besök hos barnmorskan, sen kanske jag får besked om en sak- hoppas det går bra.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

30 reaktioner till “My baby

 1. hihi okej , datan blev cp igår så kunna inte svara då 🙂 men nu så ska jag läsa igenom bloggar och sen skriva själv 🙂 gör du nu då ?:)

  Gilla

 2. Hej fin blogg. Bra skriven och intressant.
  Samtidigt vill jag tipsa om mig blogg som är än fotoblogg, men också med en hel del intressanta inlägg om min vardag och mina tankar. Så kika in. Om du ser detta som reklam så ber jag om ursäkt för det är verkligen inte meningen. Jag skickar detta till alla bloggar jag tycker är värda att bli upptäckta! För det finns en hel del bloggar där ute som är värda mycket mer läsare än de stora bloggarna som finns i dag, enligt mig.
  Ha en bra dag
  KRAM

  Gilla

 3. Ja, kan tänka mig man blir rätt trött när man väntar en liten en. =)

  Jag gör inte så mycket, blir att sova här snart.
  Kramar

  Gilla

 4. Hihi mysigt =) Själv så tyckte jag o Stoffe nyss blitt tillsammans, men det har redan gått 5 månader och 2 veckor <3, inte så länge haha men det e rekord för mig numera. Sen min pojkvän dog i cancer förra året så har jag inte lyckats med ett enda förhållande, samtidigt som jag försökte att ha förhållanden, tre månader, sen tog det slut. Men nu har jag hittat hem gumman ❤ Hihi härligt att dni fortfarande e nykära, ni e så himlans söta babygirl ❤ Puss o kram =)

  Gilla

 5. Åhh han är helt underbar 🙂

  Dom dagarna kommer att gå jätte fort. Det känns som att man har god tid på sig, men vips så är dagarna över och ens underverk är här.
  Kram

  Gilla

 6. Frågestund i min blogg!
  Just du, ställ vilken fråga som helst till mig som du vill ha svar på (:

  Den som ställer den bästa frågan vinner en biobiljett!

  Gilla

 7. Jag och Ella har haft egentid tillsammans idag så vi har varit ute och ätit och bara nyst.
  Kram

  Gilla

 8. Jag längtar tills din bebbe kommer!
  Du kommer väl inte sluta blogga när den kommer?
  Det vill INNNNTTTTE jag, för jag älskar din blogg!
  Kram ♥

  Gilla

 9. Det är bra här också trots att jag är galet snuvig. Men men, så kan det gå!
  Hoppas du haft en fin helg och får en fin vecka!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: