Se filmen hur bebben rör sig och sparkar

Kika på övre magkonturen (ligger på sidan) så kan ni se det som en våg som sköljer över magen när det sparkar och rör sig därinne.
Filmat med mobil kamera inte det bästa men men håll till godo

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

31 reaktioner till “Se filmen hur bebben rör sig och sparkar

 1. Jo de kan jag tänka mig. 🙂 Vill också ha en bebis! Men måste nog först träffa någon att skaffa en med hihi.. 🙂 Jag gör inte så mycket, Läser lite bloggar. Din blogg var väldigt fin! 🙂 Vad gör du sj ikväll?

  Gilla

 2. jag är i v. 33 + några dagar (graviditetsvecka 34), så räknar jag:) Jag tycker de har varit svårt ända sen början och veta vad som är rätt och fel om hur man ska räkna vilken vecka man är iler

  Gilla

 3. just nu gör jag inte så mycket mer än sitter och filurar och tänker:)
  Vad ska man egentligen ha hemma för saker när bebisen kommer? Ska ju till Ullared imorrn så tänkte köpa sista sakerna nu..Tycker de tär dags att få allt färdigt, för nu är de ju inte långt kvar. Hoppas du sovit gott. kramis

  Gilla

 4. Godmorgon gumman..Härligt att det är massa ennergi där inne..Min måndag började bra fick se våran livlig prins i går & det var så mycket energi där inne så det var så underbart att se..Ha en skön tisdag.Har du fått uppskattning ca vad er son kommer väga när han föds än eller_? kram kram

  Gilla

 5. häftigt, är så mysigt att se när magen rör sig så hihi! kommer ihåg hur d eva:)

  SV: jag gör inte så mkt tar de lugnt.
  kram

  Gilla

 6. Hehe vad coolt 🙂
  hoppas man kan se sådär tydligt på mig snart, min lille har verkligen varit seg med att komma igång och sparka… eller, JAG känner det hela tiden men ingen annan känner typ 😛

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: