Underbara morgon

Gick upp 7 imorse och gjorde iordning frukost till älsklingen som skulle iväg på jobb.
Vi han med en ordentlig frukost med varma baguetter och massa annat smaskigt.
Frykosten är ju dagens viktigaste mål säger dom.
Denna morgon var helt enkelt underbar innan jag kröp tillbaka till sängen så la jag denna lapp på galgen till mannens jacka, sen smugla jag ner en lapp i mannens ena smo….
Jag måste helt enkelt vara en toppen fru.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

4 reaktioner till “Underbara morgon

  1. God eftermiddag vännen.Va härligt med en god frukost innan manen din åkte till jobbet..som de säger är det dagens viktigaste mål men jag är så dålig med det..Måste skärpa mig nu 🙂 Längtar vill våren när man kan köpa färsk frukt ute på torgen….Så gulligt med små lappar..det brukar jag göra då och då med i min mans mat låda…:) Vad gör man inte för sin älskling..Vad för fint ska du ge till honom på måndag när det är alla hjärtans dag..Tror jag kommer hoppa att köpa något men kommer lägga energi på en god middag och köpa något till vår prins i stället 🙂 men vi får allt se..
    Ha en skön onsdag sötis..så himla tråkigt att det är så många mil mellan oss för jag tror vi hade trivs i varandras sällskap _:) kram kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: