Reklamsamarbete – skolverket – för det vidare

Tycker du också om att hjälpa till?

Lärare är ett av dom viktigaste jobben , för mig som ser mitt barn gå i skolan med fantastiska lärare omkring sig så ser jag vilka underbara människor som tar hand om honom varje dag.

till 2019 kommer det att behövas runt 60 000 nya lärare i Sverige. Skolverket är övertygade om att det finns en hel drös unga människor som skulle passa som lärare , dom vet bara inte om det än och det vill man ändra på.

I denna video och kampanj så ser ni det gemensamma kunskapsutbytet som dom tagit fasta på för att lyfta För det vidare som ska få fler att söka sig till lärarutbildningarna.

<span class=”redactor-invisible-space”>​</span>

Kampanjen består av fyra korta filmer som visar på det sköna i att få andra att växa. Visst är det en härlig känsla i att hjälpa andra.

Här får man möta christin som lär sin äldre väninna att nätdejta. Sean som hjälper stadskillen Georgij att övervinna sin hästfobi. Bagarpraktikanten som lär köksbossen ett och annat om jäsning. Och Rasmus som kommer till undsättning när småbarnsföräldrarna får punka på bilen mitt i allt snökaos och barnskrik.

Vi alla kan något och vi människor kan sprida kunskap och lära varandra.

Lärare gör så otroligt mycket för våra barn, dom delar kunskap, lär ut, får barnen att växa och tro på sig själva. Att dela kunskap är både fint och så bra.

Dom gör ett fantastiskt jobb – ett mer betydelsefullt jobb kan jag inte tänka mig.

Vill du också hjälpa andra, dela din kunskap, få massa kärlek tillbaka ja då kanske du borde söka till lärarutbildningen.

Jag hoppas fler unga personer både tjejer och killar väljer att söka till lärarutbildningen – dom bidrar till att forma nästa generation

I detta inlägg förekommer reklam från skolverket men ord och åsikter är mina.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: