Doppelmayr har ett stort utbud av stolsliftar

Doppelmayr Scandinavia är den skandinaviska grenen av Doppelmayr / Garaventa Group, världsledande inom vajerdrivna transporter. Dom utvecklar kundanpassade lift och transportsystem inom en rad olika områden.

Dom flesta kunder finns bland skandinaviska skidanläggningar.

Transportlösningar som är byggda på linbaneteknik gör på allvar entre inom ett stort antal fler områden och idag kan man erbjuda behovsanpassade liftsystem för exempelvis citytrafik , turist och idrottsanläggningar i både Norge och Sverige.

Sittliftar – den såkallade stolsliften ger alla skidburne passagerare en snabb och bekväm resa uppför fjället. Doppelmayrs utbud av stolsliftar är stort – dom erbjuder både kopplingsbara höghastighetsliftar som stolsliftar med fasta klämmor.

Dom moderna kopplingbara höghastighetsliftarna erbjuder en lugnare på och avstigning med transporthastigheter på över 5 m/s .

Transport uppför fjället sker i expressfart vilket innebär en totalkapacitet på upp emot 4000 passagerare i timmen – vilket är väldigt bra.

Här erbjuds man också öppna och täckta stolar med väderskydd.

Doppelmayrs stolsliftar med fast klämma , med permanent koppling mellan dragvajer och stol garanteras en bekväm och säker transport. Denna erbjuder åkhastigheter på upp till 3 m/s innebär kapacitet att hantera 3000 passagerare per timme.

När man åker skidor i fjällen så använder man ju dessa underbara liftar för att på bästa sätt ta sig upp i backen på ett säkert och bra sätt.

Dessa sittliftar ger en trygg resa som jag gärna använder mig av.

Längtar ni också till fjällen?

Sponsrat inlägg

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: