Spabad från Folkpool

Drömmer du också om ett alldeles eget spabad? Jag skulle inte säga nej till något spabad från folkpool. Här finns över 40 olika modeller att välja på (och i någon av deras butiker kan du även provsitta). Och en automatisk rening ger ju såklart enklare skötsel.

Det finns många anledningar till varför man ska välja ett spabad från folkpool. Här finns olika märken och prisklasser just för att du ska hitta det som passar dig och din ekonomi bäst. Men oavsett vad du väljer får du ett spabad som är anpassat efter nordiska förhållanden, så att du kan njuta av ditt spabad året om. ozonrening ingår i alla bad.

låsbart 10cm tjockt termo lock ingår i ditt köp.

Ett spabad hos folkpool är ett tryggt val och köp.

1års gratis allrisk försäkring ingår vid ditt köp och även 5 års självriskreducering.

Har du någon gång funderat på att köpa ett spabad? eller har du kanske redan ett i din ägo?

Här finns märken som dimension one, swim spa, och vita spa.

Jag har alltid velat ha ett spabad i min ägo och jag hoppas att det blir så i framtiden, det vore som sagt rena drömmen.

Här finns spabad som rymmer upp till 9 personer – kanske har du en fest eller en stor familj oavsett är det ju praktist och bra med mycket utrymme och du slipper trängas.

Har du däremot mindre yta då är det troligen smartare med ett mindre spabad oavsett så finns här något för alla. Storlekarna och formerna är många.

En del föredrar runda varianter och andra vill ha mer fyrkantiga bad.

Folkpool kan hjälpa dig att hitta rätt för just dig. Dom har en väldigt bra service och support för dig som funderar på att skaffa spabad eller precis gjort det och behöver svar på någon fråga.

Gör rätt val och köp ditt spabad hos folkpool

Sponsrat inlägg

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

En tanke på “Spabad från Folkpool

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: