Reklamsamarbete – Microlax laxermedel för en lättnadskänsla

Finns det något värre än att vara förstoppad?

Nej fy det är verkligen inte roligt. och särskilt inte i alla situationer som kan uppstå. Men räddningen finns och det är Microlax.

<span class=”redactor-invisible-space”>​</span>

Med microlax får du en snabb lättning på bara 5-15min. Och det bästa är ju att microlax kan användas av både ung som gammal men även av småttingar och små barn.

När min son var liten och fortfarande hade blöja var han ofta förstoppad och vi använde microlax för att det var ju jätte jobbigt för honom. och det hjälpte. Men det var också nästan det ända som hjälpte så vi var alltid tvungna att ha det hemma.

Läkaren hade inget Quick fix på problemet, men när han slutade md blöja vid 2års ålder löste sig det mesta av sig själv.

Laxermedlet verkar lokalt och ger snabb effekt med normal tarmtömning. Något som är bra är att man heller inte sett några överdoseringssymptom med detta laxerrmedel.

Har du testat microlax? eller har dina barn provat?

Jag har ju en mage som krånglar från och till så jag har provat denna många gånger genom åren. och många gånger har den blivit min räddning.

Att vara förstoppad är ju aldrig trevligt oavsett ålder …. men denna lösnng är enkel, fungerar smärtfritt och fort vilket gör att jag tycker microlax är perfekt.

En liten tub som enkelt råder bot på problemet. .- snabb lindring av förstoppning.

I inlägget förekommer reklam men ord och åsikter är mina

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: