Rakkräm från Glamazon

Sponsrat inlägg i samarbete med Glamazon

Närmar sig din mans födelsedag eller kanske farsdag? Rakkräm är alltid en uppskattad gåva till den medvetna mannen. Glamazon har alla produkter i sin nätbutik så in och välj.

Kanske har du småttingar hemma som funderar på att ge pappa en present för att han är världens bästa pappa.

Vet du varför man använder rakkräm?

En rakkräm mjukgör skäggstråna och lägger sig som ett skydd för huden och håller den återfuktad vid klassisk våtrakning. Jag tror detta är en produkt som dom flesta män brukar och har hemma i sitt badrumsskåp.

Rakkrämen är perfekt då den löddrar perfekt för att rakhyveln ska kunna glida fram i ansiktet vilket är bra för dig med känslig hud….. ett måste för att få till en bra rakning.

Sortimentet av rakkrämer hos Glamazon är noga utvalt , med olika goda fräscha dofter från de bästa varumärkena. Hitta den som passar din kille pojkvän pappa… eller kanske just dig allra bäst.

Här visar jag några exempel som säljs hos Glamazon

Denna rakkräm är speciellt gjord för att ge en bekväm känsla , och en riktigt nära och komfortabel rakning.

Här har vi en klassisk rakkräm glycerin baserad med frisk doft av citrus och ormbunke. – denna rakkräm har jag hört ska vara väldigt omtyckt, dessutom till ett väldigt fördelaktigt pris.

Alla vill ju vid rakning få den där sammetslena känslan efter rakning – och det finna verkligen krämer som fixar detta bra.

Vem vill inte ge bort en klassisk italiensk rakkräm med återfuktande sheasmör och lugnande sandelolja….. Bara orden av sheasmör får mig att tänka på något babylent.

Vet ni att rakkrämer ofta ligger högt på männens önskelistor tillsammans med andra skönhets produkter och ett stort utbud av detta hittar du hos Glamazon.

Jag tror detta får bli nästa farsdag present från barnen… tror ni era män skulle uppskatta detta?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: