Tävling i samarbete med smaskmask

Idag blir en sådan där mysig hemma dag. så jag passade på att lägga en ansiktsmask

sheet mask är ganska nytt i Sverige men poppis utomlands och denna ansiktsmask är helt grym. Jag tänkte först att vad kommer skilja denna från så många andra jag provat. Denna var lätt att lägga , den kladdar inte alls, det känns lite varmt och kallt om vartannat när den ligger på huden men på ett väldigt behaligt vis. när jag tog bort masken efter 20min så var min hud baby len men jag kände verkligen att huden fått massor av fukt.. Jag var inte alls torr..

Det är inte ofta jag fastnar för något men denna mask var jätte härlig.

Jag har nu möjlighet att ge er 25 % rabatt som gäller till 4/7. ni uppger kampanjkod YASMINE

Och handlar gör ni såklart på smaskmask.se

Men något ännu bättre är att jag nu kommer att ha en tävling och lotta ut 4 st masker till 4 olika vinnare.

skriv bara varför du vill prova en sheet mask! …

jag drar vinnarna den 30juni

Sponsrat inlägg

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

16 reaktioner till “Tävling i samarbete med smaskmask

 1. Jag älskar att lyxa till det med härliga ansiktsmasker. Min chans till rast & ro då jag har fyra barn, de två minsta är tvillingar på 5 månader. Så blir ju inte ofta, men när det blir vill jag göra det ordentligt 😉 / Helene

  Gilla

 2. Hej Jasmine 😊 har nu börjat följa din blogg 😊 Och den är super! Och så såg jag din tävling här och sjävklart vill jag vara med och tävla ! Det bästa jag vet är att lyxa till det med en härligt ansiktsmask imellan åt men har dock inte någon jag riktigt gillar så hade varit kul och pröva någon ny . Vi är även mitt uppe i ett flytt kaos så hade varit härligt med en Go mask i paouserna 👍 Tack för senast vi kommer snart till Stockholm igen och hälsar på kram kram / Ewelina

  Gilla

 3. Jag inte bara VILL vinna. Jag BEHÖVER vinna. Efter att ha varit singel i en evighet (2 år) har jag helt tappat mitt utseende. Jag går alltid osminkad och i myskläder. Ja, till och med i affären och utomhus. Nu har jag äntligen träffat en kille som jag föll som en fura för! Jag behöver nu fräscha till mig riktigt ordentligt, men plånboken säger att det ska jag inte alls. 🙈😔 Håller tummarna för mig själv. ☺️

  Gilla

 4. åhhh ❤ jag håller också tummarna. gjorde masken imorse själv och den var så mkt mer än jag trodde. inget kladd som en blöt handduk överasniktet jätte skönt med hål för ögon och mun. huden blev så len. jag behövde det verkligen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: