Vårat brällop 8 juli – 2017

Jag ska berätta om den stora dagen då jag blev Fru Johansen.

vaknade denna morgon efter att knappt sovit en blund på hela natten (oros tankar , vad som inte får glömmas dagen därpå.). trots det så var jag väldigt lugn. Min tanke var alltid jag tar det som det kommer.

Väcktes med en kyss och en morgongåva av min underbara man fick ett par jätte fina örhängen i guld.

Min man fick en flaska Lagavulin.- det ör visst kärlek det.

Sedan gick vi upp och åt en god frukost på Bagarstugan i centrum. med våra gullungar.

När det är en timme kvar tills min makeupartist som var bokad skulle komma får jag meddelandet att hon sitter fast Södertälje i trafiken helt ärligt tror jag inte ett skit på det – kände på mig det redan 2 dagar innan. så det fanns en backup plan som tur var.

Mina goda vän Annika som är mua kom och fixade jobbet perfekt jag var jätte nöjd med sminkningen – och kunde återigen andas.

Efter en liten stund ramlade mina tärnor innanför dörren , alla fixade sig, Angelina skrek, drog mamma i kjolen , min kära man hittade inte sina nya skor när vi skulle åka till kyrkan. ett litet lagom morgon kaos.

men allt var av prickat på listan ….. brudbukett var hämtat ,bestman och tärnor var på plats., lokalen var fixad.

filmteam och fotograf var på plats för att dokumentera vårt bröllop som om ett tag kommer bli tv sänt i Norge.

Nu var det bara att åka till kyrkan.

Angelina var skrikig och jobbig under ca 1 timme tills vi tågade in i kyrkan -då såg hon mormor och blev glad. hon stod med oss i några minuter innan hon gick och satt sig i mormors knä och ropade ”mamma jag har kaka”. titta mormor där är min pappa.

Efter ett tag hörde vi att Dennis flåsa och var kritvit i ansiktet han höll på att svimma (ja det var varmt i kyrkan) så han fick springa till mormor och sätta sig och dricka lite sen mådde han bättre.

Allt gick i sin ordning och vi hade absolut den vackraste ceremoni man kunde ha.

Bästa solisten Olivia Linnea Åhs som framförde Hallelujah på svenska och Du är allt.

Vi var omringade av så mycket kärlek denna dag , familj och våra närmaste vänner.

Valet av tärnor och bestman kunde inte vart bättre – ni betyder så oerhört mycket för oss.

och alla våra vänner .- tack för att ni delade denna dag med oss, tack för alla fantastiska tal ni höll och alla sånger under middagen. , tack för att ni var med och gjorde denna dag till den mest fantastiska i våra liv. och inte minst tack för alla gåvor vi fick.

Ni har alla en speciell plats i våra hjärtan, en speciell relation till var och en av er.ni är alla helt fantastiska.

Och min älskade man

Du är det bästa som hänt mig – när 2 pusselbitar möts och det säger klick direkt så kände jag för dig. Du är fantastisk på så många vis och jag älskar att dela vardagen med dig. – för en vardag utan dig vore en vardag som jag inte ville vara i.

Livet med dig är kärleksfullt och tryggt, våra barn har en fantastisk pappa, och jag älskar dig precis som du är.

Du ser det bästa i mig, du berömmer mig, du snålar inte med kärlek och inte heller med närhet eller fina ord. Du ger av dig själv och äktenskap är ett givande och ett tagande.

Med dig vill jag bli gammal – med dig vill jag uppleva allt, med dig vill jag kämpa i livets härliga bergodalbana.

För en sak vet jag och det är att vill vi så fixar vi allt – för tillsammans är vi starkast…..

Du betyder allt för mig ❤ jag älskar dig.

Efter middagens så åkte vi med en stor del av vårt gäng till Grönalund på kvällen, därifrån åkte vi till hotellet där vi spenderade natten.

Det var en liten kort berättelse av vår fantastiska dag….. inväntar bröllopsfilm och bilder , ni får håla tillgodo med gästernas bilder sålänge

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

5 reaktioner till “Vårat brällop 8 juli – 2017

  1. fina ni va härligt att det blev en lyckad dag för er alla stort Grattis igen fina vännen må du va lycklig me din man i hela ert liv kram kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: