Dagens trädgårdsarbete

Igår hade vi en härlig utedag jag och barnen dom hjälpte mig i trädgården med alla bestyr som att plantera och fixa bland alla buskar och rensa ogräs och annat som måste fixas.

Självklart är det då extra viktigt att få på sig små arbetskläder – särskilt för lilla Angelina som är en riktig smutsgris. Älskar att det finns bra kläder som tål smuts. denna hängselbyxa var genial för dom små.

Just nu håller dom på och renoverar våran mysiga gård, längtar efter att se hur fint det kommer bli när det är klart. Och barnens lekplats kommer att göras om. Älskar utomhus arbete på sommaren.

Eftersom vi är en familj som är mycket utomhus, fixar, arbetar i trädgården med barnen så är det ju alltid bra med att ha kläder hemma som passar dessa projekt jag brukar ofta titta in hos Engelbert Strauss

Har ni några roliga trädgårdsprojekt i era familjer just nu?

Oftast handlar jag ju barnens vanliga utomhuskläder som jackor och överdragsbyxor, regnkläder mm från HM och Lindex. ja vanliga skol och dagiskläder – då är nog dessa mina vardags favoriter.

Men ska vi ha ett bra sortiment av tåliga utomhuskläder för barnen, där dom verkligen kan få skita ner sig oavsett väder då har Engelbert Strauss det bästa sortimentet för barnen.

Idag ska vi fixa ännu mer utomhus , vi ska plocka röda vinbär och måla om staket , och snickra lite. och sist men inte minst plantera några växter.

När kvällen kommer så kommer barnen att somna som stenar i sina sängar får jag hoppas.

Ja det kommer nog jag också göra för idag ska vi jobba järnet i trädgården.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

En tanke på “Dagens trädgårdsarbete

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: