Mitt personliga kosttillskott krill från vitaminotek

(inlägg i samarbete med vitaminotek.se)

Vet att det finns många av mina läsare som är trötta småbarnsföräldrar… nu när hösten och vintern är på ingång kan det vara bra att ladda med vitaminer .

Jag laddar med kosttillskott från vitaminotek

Jag tänkte jag skulle försöka råda lite bot på gäspningarna genom att prova krill kosttillskott Den både smakar och luktar vanilj vilket jag tycker är väldigt trevligt (så jag lovar att man slipper någon bitter fisk smak i munnen). Om man tränar mycket så kan man ta mer av krill då den främjar muskeltillväxten. Jag vill även se om denna har någon förbättring på mina leder som ofta värker.

Förbättrad energi och ökad ämnesomsättning , och den hjälper även till att bränna fett vilket är några fördelar.

Omega 3 håller ju dessutom ner inflammationer i kroppen och gör så att du kan undvika en rad med sjukdomar , jag hoppas på att slippa en massa förkylningar och skit denna kallare period på året. Jag har inte tid med sådant.

Jag kommer prova krill omega 3 i 2 månader. – 1 kapsel om dagen.

(Denna produkt kommer alla vuxna i familjen köra med).

Är du också sugen på att köpa hem kosttillskott får du hela 30% rabatt om du anger yasmine30 i kassan (denna funkar engång var för varje vitaminsort)…..

Du beställer hos vitaminotek.se

Men här finns inte bara kosttillskott krill utan även andra tillskott att köpa hem.

Mena Q7 provital-K2

Provital k2- gör att kalcium som rör sig fritt i ditt blodomlopp kommer dit det ska , alltså in i benmassan där det här hemma och förebygger därmed benskörhet, men också minskar risken för hjärt och kärlsjukdomar. Den är även bra för huden.

Multivitamin

Innehåller dagsbehovet av en rad vitaminer och mineraler som är jätte bra för kroppen.

Vad du än är ute efter. så har vitaminotek ett stort och bra utbud av vitaminer/kosttillskott

(Tar man mediciner bör man alltid rådgöra med läkare.)

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: