Reklamsamarbete – Skolverket Hösten 2017

Lärare är nog ett av dom viktigaste jobben jag vet – tänk allt dom lär ut, och lär vidare till våra små…. dom som sedan kommer att bli dom som för det vidare.

Lärare behövs och vi behöver fler som utbildar sig… Är du kanske intresserad av att arbeta som lärare? Kanske är just du den som faktist behövs. Jag vet att det är många därhemma som besitter talanger och skulle bli perfekta lärare.

Kristiskt tänkande är som sagt en grundbult i ett demokratiskt samhälle och det är därför det behövs fler vassa lärare som ger oss verktygen.

Lärare ger oss svar på många frågor, men dom ger oss också verktygen att våga fråga, ger oss verktygen att vi ska tänka själva . vad tror just du. dom lär oss och får oss att våga bli kritiskt tänkande också. Att kanske inte tro på allt vi hör – utan våga ifrågasätta saker vi kanske inte tror på.

Kolla in denna video så förstår ni

Som ni förstår behövs det fler lärare , kanske känner du också någon som skulle passa som lärare eller är du själv intresserad av att lära och föra dina kunskaper vidare.

När jag var liten så ville jag bli lärare – just för att man fick lära ut men även för att man fick ringa i klockan när rasten var slut – tänk att det var min dröm som 7åring.

Tycker du som jag att läraryrket är både spännande och viktigt – vill du veta mer om läraryrket och hur du ansöker. Läraryrket ger dig en bred och gedigen utbildning och du får kanske jobba med ditt intresse

Läs mer på fördetvidare.se för din chans att bli en inspiratör för nästa generation.

I inlägget förekommer reklam men ord och åsikter är mina

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: