Min önskelista hos Modegallerian.se

Jag älskar verkligen modegallerian.se då man bara behöver söka på exempelvis skövlar och man får upp massa olika alternativ med stövlar från Nelly , zalando , Boozt mfl.

Jag tycker det är perfekt när man verkligen vet vad man vill ha och får upp ett helt hav med snygga höstnyheter.

Just nu när hösten tågat in så behöver man ju uppdatera garderoben, så jag har gjort en liten lista på vad jag vill ha. Ett par klassiska stövlar och en par lägre stövletter måste snart köpas in och jag funderar på några utav dessa.

Frågan är klack eller inte, vad säger ni?. Man vill ju inte halka och jag som är 1.80 lång har ju egentligen inte behov av en väldigt hög klack.

Dom bruna till vänster är en klar favorit för mig.

Sedan är jag faktist på jakt efter en höst jacka också, och här vill man ju ha något som fungerar i alla väder , men det är ju kanske inte alltid möjligt om man vill ha något i päls, eller något väldigt varmt. Men en klassisk skinn eller mocka jacka skulle sitta fint eller varför inte snyggingen från Busnel. Sen får man leta fram lite snygga accesoarer som halsduk och vantar.

Jag älskar också att Modegallerian satsar på att ha både billigare och dyrare märken så att det ska passa alla plånböcker.

Här gillar jag nr 1 och 3 från vänster. vilken gillar ni bäst?

Att använda sig av modegallerian förenklar shoppingen jätte mycket – och ger alltid trevliga upplevelser. Ett nöje att shoppa sina höstnyheter här , sedan måste jag göra ett slag för deras alldeles underbara REA avdelning med många fina fynd.

Jag brukar faktist sällan handla på REA men här finns det så mycket fint till bra priser – vilket gör att det inte går att motstå.

MODEGALLERIAN.SE – För dig som söker snygga modemåsten.

Sponsrat inlägg i samarbete med modegallerian.se

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

2 reaktioner till “Min önskelista hos Modegallerian.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: