Spelsnack – För bäst speltips på nätet

Är du intresserad av fotboll och hockey? tycker du om speltips från riktiga experter? Är det något du skulle vara intresserad av?. Fortsätt läsa.

Jag älskar speltips och att kunna gå in och läsa på om detta. innan det är matcher eller extra heta champions league matcher på G.

Sidan som ger bäst speltips är utan tvekan spelsnack.se – för bäst speltips på nätet.

Hockey är ju en av dom absolut största sporterna i Sverige när det gäller betting. Redan som liten tyckte jag om att titta på Hockey matcher på tv följa resultat och spel på kvällarna. Men på senare tid så vill jag kunna läsa på lite innan jag spelar eller skickar in mina spelade matcher, och jag är ju en sådan som läser på ganska noga. Eftersom jag själv inte är någon expert är det ju tur att någon annan är det – så man kan få bra råd och tips.

Spelar du något på hockey eller fotbolls matcher?

jag tycker både är ungefär lika roligt att spela på, tippa resultat i kommande matcher. men spelar oftare på fotboll än hockey. – kanske just för att jag känner mig mer påläst av alla tips här på spelsnack.se

För dom är riktigt bra, och ofta intressanta, sen är det det ju kunniga proffs som delar ut dom. Så är du sportintresserad så är det här du ska kolla in.

I deras bettingchatt sitter även 100-tals medlemmar och chattar om betting.

Ca 80% av alla spel på odds som läggs är på fotboll -ja fotboll är riktigt hett att spela på. Speltipsen som ges här är ju bra tips med förhoppning om att du ska vinna bra med pengar. Här får du tips om bäst odds av spelbolagen.

Sidan uppdateras varje dag med nya speltips – för att du ska kunna känna dig trygg i den härliga spel djungeln av tips så håll koll på alla nya uppdateringar på speltips inom hockey och fotboll här på

SPELSNACK.SE

(Sponsrat inlägg i samarbete med spelsnack.se)

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: