Nordsec – världsledande i Norden på kassaskåp

Är du på jakt efter ett kassaskåp?

Nordec Security startade 1979 och har sedan dess tillverkat många kassaskåp hela 260.000 kassaskåp och värdeskåp har levererats.

Det som är perfekt enligt mig är att man köper direkt av tillverkaren, snabba leveranser är såklart också en fördel men kvalitet är ändå det som är viktigast.

Men Nordsec säljer mycket mer än bara kassaskåp – dom säljer även Nyckelskåp, laptopskåp , kemikalieskåp, arkivskåp och broschyrställ mm. Ni får kolla in deras webshop här NORDSEC SECURITY

Jämfört med många av sina konkurrenter är Nordsec Security AB ett ganska litet företag, ändå är dom ett av dom ledande företagen när det gäller utveckling och produktion av säkerhetsprodukter.

Vilket bevisar att även om man är små så har man lyckats – Deras affärside är att alla skåp ska vara lika säkra som ett kassaskåp.

Man vill ju veta att ens förvaring är säker – och det är det med nordsec kassaskåp.

Dessutom är det enkelt tryggt och fraktfritt att beställa från Nordsec – och hädanefter kan du låsa in din kamera, handkassa, plånbok, pärmar och andra viktiga föremål i ditt skåp. – dessa skåp passar lika bra i hemmet som på jobbet, äldreboendet eller skolan. Nordsec har skåp för alla .

Deras senaste produkt är ett av världens mest kvalificerade värdeskåp som är för användning i Swedbanks minutenautomater. Den vann dessutom pris om bästa konstruktion mot ett antal konkurrenter och Nordsec vann och fick Europas största enskilda order på värdeskåp.

Så är du ute efter ett kassaskåp för att skydda dina värdesaker gör ett besök hos Nordsec.se

Sponsrat inlägg i samarbete med Nordsec Security AB

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: