Glada eller sura barn på morgonen?

Så här glada barn hade jag imorse kl 06.30.

Jag tycker verkligen det är super skönt att vi aldrig har något morgonkrångel. Dennis hoppar glatt upp varje morgon och längtar till skolan.

Jag fixar frukosten och ofta hjälper han mig med lite disk.

Angelina är inte heller särskilt krånglig, utan vill följa med och lämna Dennis på skolan.

Pigga och glada barn på morgonen – men så har vi ju bra sovrutiner också vilket säkert också spelar in. Båda lägger sig samtidigt på vardagarna och somnar oftast bra också i sina sängar.

Hur ser era mornar ut? mycket gnäll eller flyter det på bra för er också?.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

6 reaktioner till “Glada eller sura barn på morgonen?

  1. Vad skönt, här är det oftast kaos på morgonen haha. Min stora dotter är duktig, men så har jag den där trotsiga 4 åringen han ska alltid göra allt tvärt emot och bråka in i det sista. Kan absout inte klä sig själv fast att han gör det på dagis. Och bara ska en massa andra saker när han ska äta frukost , och alltid lika dant vid läggdags på kvällen. Sen sonen på 1/5 år han är oftast glad o go, men busar store bror så ska lillebror göta likadant. Du skulle sätt hur det ser ut när det är hämtning på dagis dom går på avdelningarna sidan om varandra. Känns som att hämta 10 barn tar man på den ena så får man sen leta upp den andra som hamnat vid något dockhus och står och möblerar om haha.

    Gilla

  2. åhhhh hehe underbara trotsen känner jag ju dock igen från min snart 3åriga tjej. men hon sköter nattning och att gå upp på morgonen väldigt bra. Låter inte så lätt med 3 som alla far åt olika håll. Min tjej är så jkla viljestark i övrigt – hon ska ha allt som hon vill så bestämd av sig. det blir förhoppningsvis bättre med tiden. kram

    Gilla

  3. Jag minstingen (snart 4) och mellantösen på 8 är morgon trötta och griniga. Dom har säkerligen ärvt det av mig alltid haft dåligt morgon humör. Men tkr ändå att våra månar flyter på bra dom övriga 4 vet och känner av oss, kaos är det dom månar vi inte har förberett kvällen innan med kläder, skolväskor etc. och mellan pojkarna båda 9år bestämmer sig för att retas och trycka på startknapparna 😂😎

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: