Bloggevent med kaffeprovning mingel och goodiebags tillsammans med Alberts städ & SpotOn

Igår var jag på ett lyxigt bloggevent jag fått en vipinbjudan till av LM event som var dagens eventsamordnare.

Jag hade en super härlig kväll med alla bloggare och arrangörer som ordnat denna fantastiska dag för oss.

Det bjöds på god mat och tilltugg från Matsällskapet.

Dagens huvud sponsorer som ordnat detta var Alberts städ , Spot On och Löfbergs lila. (ni var helt fantastiska).

Kvällen bjöd på mingel, tävlingar och massa mys och prat.

Jag hade turen att vinna tävlingen med ”kvällens bästa bild” – så jag fick ett presentkort på selma spa och med mig ska jag ta Diana en härlig bloggare som också var med denna kväll då vi följts åt i många många år tycker jag det ska bli super mysigt att ta en dag på spa tillsammans. ”när man ska vinna måste man våga bjuda lite på sig själv).

Goodiebagsen var så stora att jag hade problem att få med mig allt hem.

Dom innehöll så mycket fina produkter som ni ser på bilderna

Jag älskade verkligen duntofflorna från wingaofsweden , även den fina postern från posterstore.se och gåvopåsen med tvättsvamp handtvål och lotion från Dermosil.

Kvällens bästa var ju att vi bloggare fick ett presentkort med gratis hemstädning från Alberts städ – hur trevligt vore det inte om någon annan fick plocka upp alla leksaker och städa så jag kan få lite tid till annat – kanske borde man under dom timmarna unna sig något som man inte brukar göra – typ 4 timmars massage behandling på någon exklusiv salong.

Något både jag och mina andra familjemedlemmar tacksamt tog emot var presentkortet på spoton . Vi ska nämligen inom en snar framtid ta med barnen till Göteborg och då passar det ju perfekt att bo en natt mitt i centrala Göteborg. Dessutom ser ju dom splitter nya hotell rummen fantastiskt fina ut. Kanske julmarknad eller liseberg? på en och samma gång.

Ja som ni säkert ser var kvällen helt fantastisk och jag längtar redan till nästa event.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

10 reaktioner till “Bloggevent med kaffeprovning mingel och goodiebags tillsammans med Alberts städ & SpotOn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: