Samla lån och krediter

Sponsrat inlägg i samarbete med SamlaLånen.com

Har du möjligen flera små skulder eller lån på olika ställen. kanske med höga räntor? Varför då inte samla alla lån och krediter till ett lån som är lika stort eller större än dina samtliga skulder från kreditkort, avbetalningar och andra lån…

Visst låter det både vettigt och smart!.

SamlaLånen.com kan du jämföra långivarna och se vilket lån som passar dig bäst – för alla är vi olika.

Här kan du göra en ansökan om att samla lånen givetvis är det kostnadsfritt och inte bindande. Så vad väntar du på?

Du vill med all säkerhet få en lägre ränta och bättre villkor – det är många fördelar med att samla lånen

Med ett stort lån får du bättre koll på hela summan , än med flera små krediter, och jag lovar dig att det blir betydligt enklare att hålla koll på.

men glöm inte att alltid följa den gyllene regeln att jämföra många långivare , då det ofta är stor skillnad i räntenivåerna mellan dessa.

För mig är det viktigt att följa denna – då det bidrar till att jag får mer pengar kvar om jag slipper betala en massa onödig ränta och snabbare kan betala av mitt lån.

Jag vet många av mina vänner som sitter med massa små lån – så se nu till att samla dessa till ett enda lån…. gör er själva en tjänst och hitta det bästa lånet för dig.

För att få veta mer behöver du bara besöka SamlaLånen.com

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

7 reaktioner till “Samla lån och krediter

  1. Det är väldigt bra att samla alla små lån till ett stort. Men då är det viktigt att se över hur mycket ränta det blir så man inte åker på en högre sådan 😊 Annars är det ett jätte bra tips!

    Gilla

  2. vet inte riktigt vad jag skall kläcka för kommentar men det är defenetivt bra för de som har en massa lån med höga räntor att se över dem, jag är dock en av dem som är helt emot en massa lån och uppmuntran till att sätta sig med fler skulder. ☺️😘

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: