Längdskidor i Branäs

Idag var det dags för hela familjen att bege sig ut på skidor och för Angelina var det första gången och jag har nog inte stått på skidor sedan jag var i Dennis ålder.

Det blev ingen lång tur för oss tjejer, Angelina ramlade ganska ofta så vi gick till pulka backen och grabbarna fortsatte att åka. Nu sitter vi och väntar på dom innan vi ska gå och äta middag.

Att vi valde att åka till Branäs – var ett så bra val . känner mig helt slut i kroppen men så avslappnad. Barnen har verkligen haft en toppen resa.

Som barnfamilj är Branäs absolut det bästa valet vi kunnat göra. det finns ju som sagt saker att göra hela tiden och mycket är anpassat till dom allra minsta.

Angelina har fått pulka kompisar i backen – och efter maten älskar Dennis Nintendo tävlingarna

Jag rekommenderar er alla att prova Branäs – här får ni verkligen en semester som kungar,… sällan har jag känt mig så skönt utvilad. Sängarna är underbara att sova i – ja vi skulle lätt kunnat stanna här ett tag till.

och maten är kanon och personalen trevlig , aktiviteterna är många och även vi vuxna kan slappa själva en stund på kvällen.

Här ska ni få se dagens bilder

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

6 reaktioner till “Längdskidor i Branäs

  1. Så mysigt jag är ingen hejare på skidor 😜Vi var i Branäs för några år sedan och ska faktiskt kanske tillbaka nu på sportlovet vi bor inte på själva anläggningen då vi har svärföräldrarnas vinterstuga i närheten ,kramar o fina bilder💕

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: