Köketsbox – Nystart

(sponsrat inlägg i samarbete med köketsbox)

Idag kom Köketsbox vilket bjöd på temat ”nystart”.

självklart fanns mina klara favoriter leksandsknäcke perfekt till morgonens frukostar. Barebells milkshake vanilj får bli min protein milkshake innan träningen imorgon. Loka Hallon kommer min man kränga direkt imorgon Good N Go – perfekt mellanmål under dagen Rå Rödbetsshot ska jag prova under helgen. Nicks kexbar – alltid lika gott.

Ajvar – perfekt i köttfärsen Mexicana street market – ska användas i maten i helgen. -Diska måste vi ju också så självklart med YES EXTRA RENT – den har jag hunnit prova idag super bra och fräsch doft.

Men min favorit produkt var Twinings örtte jag fick citron och ingefära – detta te har jag velat prova länge.

Är så nöjd med köketsbox – vill ni också prova en box . beställ på köket.se

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

2 reaktioner till “Köketsbox – Nystart

  1. Spännande att få hem produkter som man själv inte valt… Det blir liksom ett avbrott från den inrutade vardagen. Hoppas produkterna smakar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: