Doppresenter och personliga tips från mig

(sponsrat inlägg i samarbete med Barnparadiset.se)

Jag verkligen älskar att gå på dop…. tycker verkligen det är så mysigt och alltid väldigt speciellt när ett litet barn ska döpas. I somras var jag på det bästa dop jag vart på (ja förutom mina egna barns förstås)… Det var hos min vän som skulle döpa sin son Elias.

Men vad är viktigt när man går på dop? jooo en dop present till den lilla såklart.

Beroende på vilken relation man har till familjen och barnet så beror ju också på vilken gåva som passar bäst. Men man vill ju gärna att dop gåvan ska bli ett minne – så jag älskar personliga doppresenter det blir mer roligt och mer unikt.

Barnparadiset.se är en webbutik med många olika fina unika doppresenter

, barnrumsinredning och personliga leksaker. Jag älskar deras fina utbud och ska jag på fler dop kommer min gåva vara härifrån.

Kolla in detta söta namntåg i fina färger – inte bara en perfekt leksak för barnet utan även ett minne och en fin färgklick i barnrummet.. skulle du uppskatta att få detta till ditt barn?. Jag tycker det var jätte fint… för det kan både lekas med och stå i bokhyllan.

Att hitta den perfekta doppresenten är en tjusning det ska ju bli ett minne för den lilla.

En personlig babyfilt är något jag önskat till båda mina när dom döptes, men tycker även det är fint att ge bort. Känns som något bebisen eller det lilla barnet kan ha nytta av och gosa med. Med personlig brodyr blir filten ett minne, med namn och födelsevikt och längd.. något att minnas för både förälder och barn. Denna är gjord i 100% ekologisk bomull – bara det bästa för den lilla.

Dessa fina filtar finns i både rosa och blått, och mönster med antingen elefant, bil eller en söt kanin.

Fotoalbum fick jag när båda mina barn döptes – tycker det är en rolig present där vi som föräldrar kan sätta in bilder på barnet och familjen eller varför inte bilder som gästerna tagit från dopceremonin . Kanske en klassisk present som kanske inte är det roligaste att få – men som garanterat kommer till användning. Att spara alla ditt barns oförglömliga minnen är något vi alla föräldrar vill och blir tacksamma för. Jag säger helt klart ett big YES till fotoalbum som doppresent . dessa finns i 4 olika färger som rosa, vit, brun och pärlvit. Denna present tar ju ett par år för barnet självt att uppskatta – men när hon/han blivit stor är det ett fint minne

En perfekt välkommen till världen gåva och doppresent är även ramar där du kan sätta in och trycka barnens hand och fotavtryck. Ett roligt minne skapas. Här gör du avtrycken i en lufttorkande lera. Denna present skulle jag uppskatta väldigt mycket. då jag tycker det är mysigt att göra och pyssla med sådana här saker när barnen är små. Att sedan sätta in favorit bilden på barnet i ramen och ställa i bokhyllan hemma eller sätta upp på väggen. detta är ju en fin dekorationsgrej – och ingen leksak men också ett perfekt minne när barnet blivit större.

Något jag personligen hade uppskattat att få är en bokstavslampa med barnens namn , dessa lyser jätte bra och har blivit väldigt poppis. En super fin inredningsdetalj till barnets rum och dessutom personlig.

Detta får nog bli nästa present till nästa dop jag ska på ” så jag uppmanar mina närmsta tjejkompisar att skaffa fler barn för jag vill gå på dop”.

Denna lampa passar ju dessutom till både flickor och pojkar…. hade ni uppskattat detta eller är ni mer traditionella att det måste vara graverade bestick och sådant. jag tycker det moderna är kul.

Och dessa bokstavs lampor är super fina.

Och en till personlig present att ge bort är en personlig bok med egen bild , det är skoj när ens barn får ta rollen i en sagobok…. För när barnet kommer upp i 3års åldern kommer det garanterat att bli favorit sagan hemma hos familjen.

Detta blir både ett roligt minne och en rolig sagostund – för denna bok kommer föräldern garanterat få läsa tills den kan sagan utantill.

Som ni säkert förstår älskar jag dom presenter som på något vis är personliga – det är ju lite roligare att både ge och få. Fast jag anser självklart att tanken är det viktigaste och att det är något dom önskar till barnet. En del gör ju dop listor vilket jag aldrig skulle göra – men om någon frågar skulle jag ju inte tveka att säga att detta önskar vi oss till den lilla.

Barnposter / Doptavla är också kul att få som doppresent på dopet eller namngivningsceremonin. En bra present att både ge och få. perfekt som en tavla i barnets rum. ett tips som går hem hos dom flesta.

Jag har personligen en rosa till min dotter och en blå till min pojke som står i deras bokhylla och dom tycker om dom jätte mycket.

En lite personlig favorit är denna rotting dockvagn – kanske inte en klassisk doppresent men väldigt fin. Jag tycker den är super fin , perfekt till den lillens gosedjur eller dockor.

barnet växer och kommer få många trevliga stunder med denna fina vagn… den är dessutom tyst rullande och bäddad med täcke och kudde….

Perfekt för den lilla prinsessans lekstunder … vem vill inte ha denna drömlika dockvagn – min dotter skulle inte säga nej.

Vad tycker ni om denna? skulle era små barn ge tummen upp för denna?

En matskål med tallrik och mugg är ju också en perfekt doppresent när den lilla ska utforska maten och lära sig att äta själv.

Jag älskar dessa fina doppresenter från barnparadiset, dom har ett stort utbud av personliga barnleksaker. Jag hoppas som sagt ni fått några fina tips av mig , och jag hoppas så att det blir dags för ett barndop snart igen för min del..

Ska ni på dop snart? då kanske ni fick några bra doppresent tips av mig som ni kan ha nytta av nu eller i framtiden.

Personliga doppresenter är det bästa man kan ge och få och ni hittar dom hos Barnparadiset.se

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

En tanke på “Doppresenter och personliga tips från mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: