Helgen som passerat

Helgen är över!

Måndagen har startat.

I fredags jobbade jag , kom hem med världens huvudvärk så kvällen avslutades rätt tidigt efter att ha kollat på talang med mina älsklingar.

Lördagen bjöd på en enorm tandvärk för mannen min, så vi tog det mestadels lugnt tillsammans. jag åkte dock iväg till Länna med Angelina och min väninna i några timmar. Hem kom jag med 6 nya prydnadskuddar till vår säng , nya gardiner och bordstabletter till köket. Och skitsugen på en ny soffa …… ja ni vet hur det är när vi kvinnor går i butiker…

Söndagen bjöd på innebandy match så laget drog till Älta…. dock förlorade VH men måste säga att dom spelade bra. Och jag ser en väldig utveckling i Dennis på matcherna nu och det är jätte kul. Efter matchen drog jag och älsklingen till mio möbler och provsatt soffan innan han åkte på jobb.

svårt att välja vilken bara. (men det står mellan dom 2 översta)

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

En tanke på “Helgen som passerat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: