Nu kan du också prova GI- Boxens spännande matlådor

Sponsrat inlägg i samarbete med GI-Boxen

att äta hälsosamt är viktigt för mig! tänker du på vad du stoppar i dig om dagen?

Välj GI-Boxen ! men varför tänker du?

Jo här får du maten levererad till dörren, kanske har du ont om tid? svårt att hinna med. dyrt att äta på restaurang på jobbet… här kan du enkelt beställa hem GI- Boxens matlådor.

Personligen vet jag hur vardagen funkar för många , stress, små barn trötta föräldrar ja ni vet garanterat hur det är med både små barn och att jobba övertid – det är ofta svårt att få tiden att räcka till.

Det finns många som provat dessa matlådor och som har mycket bra att säga om dom. Eftersom dom är både näringsrika och nyttiga är det ju många som går ner i vikt. Robert Wells fru (Maria) är ett exempel -hon hade på bara lite mer än 1 vecka gått ner 3kg i vikt och var så lycklig över att sitt sötsug var borta.

GI boxen uppfyller allt jag önskar och levererar alltid god färgstark mat – när man lagat dessa matlådor har man verkligen tänkt på både hälsan och smaklökarna. och att jag får mer tid till annat när vardagen redan känns stressad – då vill jag bara kunna njuta av god mat.

Så vill du förändra din livsstil eller bara veta att du faktist äter nyttigt!, vill du bli mer hälsosam, kanske startade du året med att börja träna.. varför inte då ändra din kost till ett nyttigare alternativ?

Färdiglagat och ända hem till dörren, ja det kan inte bli mycket bättre.

Här finns många olika goda matlådor, laxburgare , asiatisk kycklinggryta eller varför inte en indisk linsgryta? Finns många spännande maträtter – och allt låter i mina öron lika spännande.

Gör som mig och testa Gi-Boxen – den levererar alltid god mat -lite nyttigare och lite bättre.

Här kan du se om dom levererar GI-Boxen hem till din adress.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

4 reaktioner till “Nu kan du också prova GI- Boxens spännande matlådor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: