Stolt mamma

Idag hade vi utvecklingssamtal för Dennis i skolan och det gick lika bra som förra gången. Inte minst tycker jag om Dennis fröken jätte mycket,, är verkligen glad att han fått henne som lärare och att han fått ha kvar henne sedan förskoleklass. Det märks att hon känner barnen på ett bra sätt.

Hur som så går det jätte bra för Dennis i skolan – vi skulle bara fortsätta som vi gör idag. Dennis älskar skolan , det går bra i alla ämnena , han läser bra och skriver bra. I Matematiken har han väldigt goda kunskaper – så pass att han låg över medel när hon testade kunskaper dom inte ens börjat med…

Så får man skryta lite om sitt barn – så är jag lite extra stolt och det firades med att efter utvecklingssamtalet träffade vi mormor på bageriet som ville bjuda på lite mys fika till barnen när hon fick höra hur bra det gick i skolan.

och snart ska dom börja med teknik- tror ni Dennis blev glad eller….. typ överlycklig…

Sen plöjer han ju fakta böcker hemma som en liten galning – så han blir nog rätt smart för kunskap det samlar han ju på sig hela dagarna.

BÄSTA DENNIS

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

12 reaktioner till “Stolt mamma

  1. Man får definitivt skryta om sitt barn. 😊 Vad roligt att det går bra för honom i skolan och att han trivs. Det är så viktigt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: