Drömlivet som miljardär

Sponsrat inlägg i samarbete med multilotto

Är det fler än mig som i många stunder önskar att dom vore miljardärer eller vann en riktigt stor vinst. Ja för det är ju svårt att spara till att bli miljardär? eller hur… En vinst från Multilotto som gjorde en oberoende hade inte suttit helt fel.

Men hur skulle då mitt drömliv som miljardär se ut?

Jag skulle först och främst se till att vi kunde köpa vårt drömhus, där hela familjen kunde bo och njuta….. Ett stort hus med pool och bastu är ett måste ” ja ni ser mina krav är ju inte skyhöga” eller orealistiska. Sedan skulle jag önska att vi kunde ha ett lite mindre hus i Norge ( ett litet semester paradis) för familjen att åka till då halva våran släkt bor där.

Att unna familjen en jorden runt resa vore också häftigt… Ja detta är ju bara dom första sakerna man kommer på som man skulle göra. och ta med hela släkten på en riktig solsemester…

Att investera i något där pengarna kunde växa – men även se till att trygga barnens framtid är en självklarhet. Min mamma skulle också få en summa pengar att göra vad hon vill med.

Att spela och vinna en drömvinst vore som sagt underbart men att spela är ju enbart ett nöje för mig och inte ett jobb så oavsett om jag vann skulle jag vilja fortsätta att jobba… jag skulle inte ändra hela min vardag. Även om jag skulle göra om på många saker – så älskar jag den vardag jag lever i just nu även om den stundtals är hektisk och krävande som småbarns mamma.

Men att dela vinsten med min man och planera för vår framtid är en självklarhet….

Hur skulle du vilja leva om du vann på lotto?

Jag spelar ibland på kvällarna och tycker det är en form av avkoppling när barnen somnat. Det är kul och en paus från vardagen helt enkelt. Men tro nu inte att jag sitter och gör det varje kväll … utan någon gång ibland.

Har ni hört talas om Multilotto ? Dom finns för dig som verkligen drömmer om dom riktigt stora vinsterna från världens största lotterier… visst låter det spännande. Tidigare har vi svenskar behövt åka utomlands för att spela på dom absolut största jackpottarna….

Men nu är det slut på det …

Nu kan du spela lotto online från din dator eller mobil… spela på dom grymt stora amerikanska lotterierna som powerball och Mega Millions -där jackpottarna ofta är enormt höga…ja till och med sky höga.

vill du bli miljonär -När du kan få chansen att bli miljardär….

Multilotto delar ut miljarder inte miljoner.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

8 reaktioner till “Drömlivet som miljardär

  1. Hade jag vunnit o blivit miljardär hade jag köpt drömhuset åt oss (man o dotter) sen investerat i att köpa hus o lägenheter utomands o sen hyrt ut dom, på så sätt går pengarna runt o runt hela tiden o man har investerat i något vettigt o inte bara skit 😊 ^^

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: