skräddarsydda klänningar från studio Heijne

Sponsrat inlägg i samarbete med studioheijne.com

Visst är det roligt att gå ut att shoppa, men vad slår egentligen det? skräddarsydda kläder? Absolut, en uppsydd klänning eller topp. Men varför låta sig sy upp ett klädesplagg? Du kan bli helt ensam om att ha det plagget, dessutom är det ju något unikt med en uppsydd klänning. eller hur?.

Ett plagg som sitter perfekt , som följer dina former och dina mått, du kan anpassa den efter din personliga smak… För mig känns det lite extra lyxigt.

Vet man vad vill ha , kan man sin stil, vill man inte prova 100 plagg i butik för att hitta rätt – ja då är valet enkelt . Genom att vara delaktig i designprocessen – kan du istället sy upp ett plagg – skapa något eget, något som är 100% du.

Kolla in Studioheijne här

grundare till sidan är Wendy Heijne en grymt duktig Stockholmsbaserad designer – denna kvinna visar verkligen vad mode är.

Ni måste kika in på webbsidan för att ta del av alla härliga plagg i shopen och se hur du kan beställa dina peronliga skräddarsydda kläder ,

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

12 reaktioner till “skräddarsydda klänningar från studio Heijne

  1. Jättefina klänningar men längden är nog tyvärr inget för mig då jag inte är så lång 😟 Hade varit fint att se dessa på dig dock!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: