Reklamsamarbete – Toyota Paralympics

När jag ser denna härliga video ser jag två riktiga vinnarskallar, riktiga hjältar och stora idrotts utövare. En match mellan Anna- carin Ahlquist och Jan-Ove waldner i Bordtennis …

Det är inte lätt att vinna paralymics och det tror jag ni förstår. Anna-carin är både guld och silver medaljör och sitter i rullstol. och Jan-Ove är guld och silvermedaljör i OS.

Se dessa två mästare mötas i en spännande match….

Jag älskar att se två människor med olika bakgrunder , olika förutsättningar – för så är det ju för oss alla…. Livet kan ändras för oss alla på en sekund.

Men som Anna- Carin säger i videon det viktiga är att vi aldrig ger upp, att vi fortsätter att kämpa. – vilken förebild hon är.

Den inställningen älskar jag .och jag tror att det är då man vinner och jag tror att hon kommer vinna och ta guld igen i Paralympics..

Hon är ju grym -viljestark och modig som få den kvinnan – hon antar utmaningar som om hon aldrig gjort annat.

Och jag tror och hoppas att om man visar att allt är möjligt så kommer även nästa generation av parasportare – tacka henne. Och om fler vågar anta samma utmaningar, så är återväxten tryggad och man kan se framemot hur ny idrottshistoria skapas.

Personligen hoppas jag på att alla vill vara med och göra parasporten större i Sverige, att vi i framtiden får se fler utövare..

Ni som spelat bordtennis vet att det inte är lätt – det krävs mkt träning för att bli bäst och att slå Anna-Carin är det nog inte många som gör….

Jag hoppas vi får se fler unga som kämpar oavsett hinder – det viktiga är att aldrig ge upp……och hela tiden våga anta nya utmaningar …

vad tyckte ni om videon?

(I inlägget förekommer reklam, men ord och åsikter är mina).

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

6 reaktioner till “Reklamsamarbete – Toyota Paralympics

  1. Så höftigt stt se dessa idrottsmän/ kvinnor!? Vilken kömparglöd och A-C. visar att allt är möjligt vsre sig du har ett handikapp ell ej!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: