Finaste tipi tältet från barnparadiset.se

( I samarbete med barnparadiset.se )

Igår fick barnen hem detta super fina Tipi tält från barnparadiset.se Helt fantastiskt och mysigt och så uppskattat av båda barnen.

Perfekt vid lek och mysiga sagostunder och båda barnen ville ju sova därinne tillsammans. När dom försvann in på rummet i flera timmar ja då förstod ju även jag att dom hade fullt upp med att leka och ha roligt.

Tältet fylldes med kuddar och gosedjur.

Till tältet ingår lekmatta och 3 fina kuddar.

tältet är ju perfekt att förvara gosedjur i , perfekt att ha både inne eller utomhus. Angelina och Dennis tyckte det var bäst som läs tält för sagostunder men möjligheterna är ju oändliga.

Gör ett besök hos barnparadiset här hittar ni inte bara massor av olika fina tipi tält utan även barnmöbler, inredning och massor av leksaker.

barnparadiset.se

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

25 reaktioner till “Finaste tipi tältet från barnparadiset.se

  1. Nu finns det så många fina tält till barnen. När jag var liten fanns det bara Pippitält och jag älskade det.. Mina barn har haft ett från Kids Concept men jag tyckte det andades så dåligt. Man blev ju svettig när man var inne i tältet.. Dessa tält måste väl vara bättre eller?

    Gilla

  2. Ja samma när jag var liten.Jag läste i denna för barnen igår och den andas är ju fönster i den. Ganska bred och stor öppning – denna är både fin och bra så övertygad att dom kommer använda den mkt

    Gilla

  3. ja nu är ju all inredning så himla fin till barnrum. på min tid var man inte lika noga – då funkade ett pippi tält hihi. men detta tält är toppen för lek och mys – så nöjd

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: