Söndag

En solig söndag och jag var först ur sängen imorse så jag gick och handlade och tog en latte i centrum.. Sen blev det pannkaks frukost med hela familjen.

Några av er kanske vet att jag jobbar som gametester och igår lyckades jag med att omsätta och plocka ut en fin vinst som jag och mannen delade på. för mig blir det reskassa till utlandsresan – känns helt underbart.

Men nog om det …

Dagen har vart underbar.. förrutom att vår lilla Dennis ligger sjuk och hostar hela nätterna så han missade sin kompis kalas idag.

Angelina och jag tog en promenad med hennes dockvagn till centrum där hon fick äta lite glass – och det var en lycklig tjej. åhhh vad hon älskar glass.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

23 reaktioner till “Söndag

  1. Kul att du delade din blogg i min tråd. Vagnpromisar blev det många för mig med vår dotter när hon var liten. Ibkand tyvärr så tjurade hon ihop sig så jag fick köra vagen hem. Grattis till vinsten.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: