Bästa tipsen att förbättra din arbetsmiljö

( samarbete / sponsrat inlägg)

5 bästa och enklaste sätten att förbättra din arbetsmiljö

Vi gillar begagnade kontorsmöbler . Många företag gör sig av med sina möbler långt innan de är uttjänta. Saknar du något kan du säkert hitta det på begagnatmarknaden. Att arbeta med färg är tacksamt eftersom det kan ge stor effekt utan att det behöver kosta så mycket att måla om väggar och kanske möbler.

Ljust bekvämt och personligt
Att satsa på begagnade kontorsstolar innebär att du får högre kvalitet i förhållande till din budget än om du köper nytillverkade. Ljusa möbler är bra för arbetsron och innebär att personliga detaljer, som foton, accentueras.

Satsa på en ergonomisk kontorsstol
Pynta med bilder på familjen
Välj gärna ljusa och stilrena kontorsmöbler
Begagnat ger mer för pengarna
Använd accentfärger som piggar upp
Bra ergonomi ger hög effektivitet
När det gäller begagnade kontorsmöbler är det viktigt att tänka på att man själv ofta kan fixa små skönhetsskavanker om man känner ett behov av det. Däremot är det viktigt att försäkrar sig om att allt är ergonomiskt utformat och bidrar till bekväma arbetsförhållanden. En kontorsstol bör provtittas av den som ska använda den. Förutom beg kontorsmöbler är det bra att hålla utkik efter de där små detaljerna som kan lyfta helheten och göra kontorsmiljön trevligare. En matta i en trevlig färg och snygga fotoramar är exempel på föremål som kan skapa en skön och arbetsfrämjande miljö.

Många förbiser belysningen när de inreder men faktum är att det kan vara den viktigaste faktorn av alla när det gäller arbetsmiljö. Ett kontorsrum behöver ofta flera ljuskällor. En taklampa ska ge bra bra allmänbelysning men sedan behövs det lampor som riktar ljuset mot de platser där det behövs. Även inom detta område kan man göra riktiga fynd om man tittar på vad som finns begagnat. En lampa slits inte särskilt hårt och den retrostil du kan uppnå med begagnade lampor är något som många uppskattar. Ljusa möbler och ytor reflekterar ljuset på ett sätt som gynnsamt när vi talar om arbetsmiljöer.

Förutom de tre saker vi redan lyft fram i listan och vikten av bra bra belysning som vi gått in på har vi ytterligare ett grundläggande tips. Tänk på ljudet. Särskilt kontor med öppna utrymmen som delas av flera måste vara utformade så att ljud dämpas effektivt. Bra kontorsstolar är otroligt viktigt men tjocka mattor som tar bort vassa ekon kan ha minst lika stor betydelse. Överhuvudtaget är textilier bra när det handlar om att påverka ljudmiljön. Särskilda ljudabsorbenter finns ofta att köpa i butiker som specialiserar sig på kontorsmöbler och de är ofta en bra investering.

Begagnat är bäst på kontoret
För att sammanfatta det vi skrivit rekommenderar vi att du gör genomtänkt val av kontorsstol och att du satsar på en begagnad kontorsstol. Då får du faktiskt högre kvalitet i relation till din budget än om du köper en helt ny stol. Överhuvudtaget finns det mycket att tjäna på att välja beg kontorsmöbler. Ljusa färger och några få väl valda personliga detaljer som till exempel familjefoton, skapar en trevlig atmosfär som gynnar koncentrationen. Införskaffa lampor som ger ett ändamålsenligt allmän- och arbetsljus och kom ihåg att ljudmiljön är en mycket viktig del av arbetsmiljön på alla kontor.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: