Fantastiska Vigselringar från Vanbruun

( I samarbete med vanbruun.com )

Går du i giftas tankar eller är du på jakt efter den perfekta vigsel ringen? Kanske vet du redan hur du fantiserar om hur den ska se ut? Då vill jag tipsa dig om VANBRUUN sidan med dom mest fantastiska ringar du kan tänka dig.

Att både bröllops dagen är viktig förstår jag och allt däromkring som ska planeras och för många in i minsta detalj. När jag såg min egna vigselring första gången visst jag att det var the one and only. Jag hade hittat den, och åh vad jag suktade efter den ett tag. Det var min dröm ring.

Hos Vanbruun kan du hitta en mängd olika varianter på vigselringar och här får du bra service vilket alltid är viktigt. Kvalitet går före det mesta – här får du inte bara vackra ringar utan även hållbara.

Och något som är unikt med Vanbruun är att om du inte hittar en ring som faller dig i smaken så kan du designa en egen. Hur coolt är inte det? både unikt , roligt och helt eget…. ( det är bara att ringa eller maila dom för hjälp med detta).

Här är några av mina personliga favoriter från deras sortiment av vigselringar

Att hitta rätt i denna djungel av vackra ringar är inte lätt.

Ringen är ju något du ska bära hela livet – och just därför anser jag att valet du gör är viktigt . Personligen älskar jag det lite gamla klassiska – min egna är ju slät men med en vacker diamant i samma serie så den passar våra förlovnings ringar.

Vad för slags ring gillar du?

sortimentet hos Vanbruun är stort vilket jag älskar och du kan lätt drömma dig bort genom att bläddra igenom alla bilder på fantastiska ringar.

Här är priserna väldigt bra måste jag säga vilket gjorde mig nästan lite förvånad. man får mycket ring för en faktist väldigt prisvärd och liten summa..

Hur vill du att ditt bröllop ska vara? vad drömmer du om?

Här hittar du självklart även vigselringar ” för honom”….

Du som har din dag framför dig (din stora dag)…. planera den noga…. vad är viktigt för er? vad vill ni lägga pengar på?

Jag älskade mitt bröllop jag önskar jag kunde köra om dagen i repris – men i slowmotion…. Ta nu och gör ett klokt val och kika in hos VANBRUUN för att hitta din personliga drömring – eller som sagt varför inte designa en själv tillsammans med din partner.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

2 reaktioner till “Fantastiska Vigselringar från Vanbruun

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: