Låna pengar till en makeover – är det okej?

Sponsrat inlägg

En makeover är inte bara en nystart när det kommer till ditt yttre, att investera i en ny härlig garderob och gå till frisören kan göra under för den som känner sig lite nere eller är fast i dåliga vanor. Ska du gifta dig och vill vara extra snygg på bröllopet? Färga håret? Kört fast i din personliga utveckling på något annat sätt? Eller du kanske precis lyckats nå din drömvikt och insett att du måste köpa en helt ny garderob. Faktum är att ingenting piggar upp mer, än att få känna sig riktigt fin och ompysslad.

Det är dock inte alla som har råd att köpa nya kläder, fixa naglar och springa på massage. Hur bra vore det inte om man kunde skippa att betala en stor avgift på en gång, och istället sprida ut sina kostnader under loppet av några månader?

Det är just vad man kan göra med ett lån utan UC . Med ett snabblån, såsom onlinelån, kan du få lånet beviljat inom ett par minuter och få pengarna på kontot redan inom ett par dagar. Och utbudet av snabblån är enormt! Långivare fullkomligt skriker efter kunder och att låna pengar har aldrig varit enklare och mer förmånligt.

Fördelen med lån utan UC

Vill du låna pengar till en makeover, har du störst chans att få ditt lån beviljat om du ansöker om ett snabblån eller ett onlinelån utan UC. Traditionella långivare som till exempel banker ställer ofta höga krav på låntagaren. Förutom att du ska ha ordnad ekonomi, så kräver bankerna att du ska ha en tydlig avbetalningsplan och de vill också veta vad du ska låna pengarna till. Tycker inte banken att det är en bra idé att låna pengar till en makeover, får du inget lån.

Fördelen med onlinelån är att här bestämmer du själv vad du lånar till. Oavsett om det är till en ny bil eller ett frisörbesök. Det är vanligtvis ingen som frågar vad du ska använda pengarna till och inte heller någon som dömer och har åsikter om ändamålet. Du som låntagare är ansvarig för att bedöma om det är lämpligt att låna pengar eller ej. Det positiva med lån utan UC är att det inte påverkar din kreditvärdighet, vilket medför att du får bättre villkor och billigare lån.

Är det lämpligt att låna pengar till en makeover?

Precis som ovan nämnt, är det bara du som låntagare som kan avgöra om det är lämpligt att låna pengar för ett visst ändamål. Långivaren gör visserligen en kreditbedömning och lånar inte ut pengar till vem som helst, men så länge du är över 18 år och har en någorlunda ordnad ekonomi så är det ofta inga problem att få låna.

Var noggrann med att budgetera inför ditt kommande lån, för att försäkra dig om att du kommer att kunna betala tillbaka lånet i tid.

Hur hittar jag långivare?

Att hitta långivare som är villiga att låna ut pengar till din makeover är lätt. Utbudet av långivare är stort och du som låntagare har fördelen att välja och vraka mellan olika lån. För att göra din sökning enklare, surfa in på lanutanuc-guide.se och jämför långivare redan idag!

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

2 reaktioner till “Låna pengar till en makeover – är det okej?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: