Brun utan sol med TanOrganics ekologiska selftan produkter

( I samarbete med Svensk hälsokost )

Känner ni också dom kalla vindarna som kommit nu, hösten är på ingång och den där snygga brännan du hade i somras ja den är nu ett minne blott. Tror vi är många som känner så och visst är det lite sorgligt.

Alla vet ju dessutom att man ska passa sig för solen, samtidigt vill man ju ha den där härligt solkyssta looken som vi skandinavier oftast bara uppnår på sommaren året om.

Jag har som många andra upptäckt Tan organics ekologiska self tan produkter och just deras selftan oil har blivit min favorit som jag testat ett tag – utan att kladda är den både lätt att applicera och använda genom att massera in oljan i huden.

Men bäst av allt är enligt mig att den skapar en fin brun nyans och inte för mörk – ingen skulle tro att jag använder brun utan sol… utan man ser sådär naturligt solkysst ut.

Den är inte heller djurtestad vilket jag tycker är ett stort + kollar ni också sådant när ni köper produkter ?

Först var jag lite rädd att den skulle kladda på nya soffan eller på sängkläderna – men nej då dom har också klarat sig.

Tycker dock att den kanske bleknar och försvinner lite fort – men då är det ju bara att applicera igen och man slipper den där fläckiga kakiga beläggningen som många brun utan sol produkter ger,

Känner du dig fräschare på sommaren och blekare på vintern – och känner att du skulle velat behållit lite av din sommarbränna på ett naturligt sätt då är detta även en produkt för dig.

Du får helt enkelt ett väldigt naturligt resultat som inte ser fejkat ut – jag gillar också att produkten känns lyxig

Den bruna nyansen uppträder ganska omedelbart efter applicering – och du kommer se ett fint gyllenbrunt resultat.

Denna self-tan-oil är givetvis ekologisk – precis som jag vill ha det.

Hade aldrig kunnat tro att det fanns så här bra och naturliga produkter, jag har aldrig tidigare vart en person som testat brun utan sol gjorde det som tonåring någon gång och resultatet var vedervärdigt därför var jag lite smått kritisk när jag provade denna – men så fel jag hade denna var ju toppen det hade min kära vän helt rätt i.

Den kostar runt 450 och ja det kanske låter lite mycket – men om man nu vill ha en bra produkt som man kan använda länge så är denna helt rätt. – man får ju som sagt mycket för pengarna.

Tanorganic har ju många produkter i sitt sortiment som jag är nyfiken på – men just denna sol olja är som min bästa kompis i badrumsskåpet ni får kika in på utbudet av TanOrganics ekologiska self tan produkter på svensk hälsokost

Glömde nästan att berätta att denna olja inte luktar som väldigt många andra solprodukter gör vilket är toppen – man vill ju inte gå runt och lukta sol olja

Använder du någon brun utan sol produkt? blev du nöjd eller miss nöjd.

Har du möjligen provat denna? Min kompis har testat och jag undrade alltid varför hon var så fint lätt brun året om.

Så glad jag har min egen nu. – min nya favo produkt

Ni hittar den här TanOrganics self tan oil

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: