Jag vill ha en Elcykel från HelloRider.se

(samarbete med HelloRider.se)

Drömmer verkligen om en ny cykel – och ännu bättre hade det faktist vart med en elcykel. Cyklar ni mycket?

Har ni kollat in HelloRider – här finns riktigt grymma kvalitetscyklar från både svenska och utländska märken.

Elcyklar blir verkligen mer och mer poppis och jag ser det mer och mer ute på gatorna. Det är ju inte så konstigt då det är ett enkelt och bekvämt sätt att ta sig fram på.

Att cykla är ju miljövänligt men det ger dig också den där extra motionen som är bra att få i vardagen – den som många glömmer när dom hoppar in i sin bil för att glida iväg.

HelloRider har bästa utbudet av elcyklar denna ebike står högt på min önskelista, denna är en av favoriterna på deras sida ”mest populär”.

Måste även slå ett slag för HelloRiders höstrea på elcyklarna – det gäller att passa på.

Dom har också en grym elcykelguide på sidan – som kan hjälpa dig att hitta rätt cykel. Alla har vi ju olika krav på vad vi vill ha.

Att cykeln också levereras ända hem till dörren tycker jag är toppen och bekvämt för mig som köpare

Jag älskar att cykla och ska jag vara ärlig skulle jag hellre ta cykeln än bussen dit jag ska. Som barn cyklade jag ofta och mycket och jag önskar mig verkligen en elcykel att ha i vardagen – perfekt att cykla med till förskolan med barnen. eller när man snabbt vill ta sig till affären. För mig hade det underlättat massor och inte nog skulle jag spara en massa tid.

Elcyklar finns såklart i en mängd olika varianter men att en ebike hos HelloRider.se är enkelt. och jag lovar att man kommer inte undan med ett billigare pris.

Därför kommer jag beställa min elcykel från HelloRider.se – ta en titt du med , eller varför inte åka till deras butik i Stockholm där dom erbjuder provcykling.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

8 reaktioner till “Jag vill ha en Elcykel från HelloRider.se

  1. En elcykel låter väldigt behändig. Jag skulle vilja cykla, men har ju ingen cykel. Jag har heller ingen lust att gå utanför dörren. 😊

    Gilla

  2. Cyklar är praktiska 😊 Jag cyklade mycket som barn, men efter en olycka och sedan också en stöld så har jag inte cyklat mer. Idag promenerar jag allra helst. Det är miljövänligt och enkelt, men min mamma älskar att cykla.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: