Självtester från dynamiccode.com

(samarbete med dynamiccode.com)

Har ni hört talas om självtester man enkelt kan utföra hemma, utan att behöva gå till läkaren? Jag tycker det är både smart, enkelt och ger ett tillförlitligt svar på 99,5% säkerhet.

Här finner ni en mängd olika sorters tester, som ni kan köpa online, du kan göra testet och få svar inom 3 dagar.

Lider du exempelvis av att huden flagnar eller spricker och även kliar kan du lida av hudsvamp eller fotsvamp – köp ditt provtagningspaket för detta med DNA-analys här hos dynamiccode.com

En vanlig typ av hudsvamp är fotsvamp och den sitter oftast mellan tårna – och den drabbar hela 20% av den vuxna skandinaviska befolkningen – som ni själva förstår då så är den väldigt vanlig,

Men psoriasis och eksem har liknande symtom och kan lätt förväxlas med fotsvamp därför är det väldigt viktigt att göra ett test så man får rätt diagnos och även rätt behandling.

Fotsvamp behandlas ju med receptfria läkemedel från apoteket.

Efter du klickat hem ditt test skickas det hem diskret så du kan utföra testet enligt medföljande anvisningar, spara din personliga kod och skicka sedan tebax testet., dom utför DNA-analysen i sitt laboratorium och när testsvaret kommit så laddas det upp på hemsidan och du loggar in med din personliga kod för att få provsvaret..

Snabbt ,tryggt och helt anonymt.

Kanske är det en fördel att slippa springa till läkaren med lättare diagnoser som istället kan testas hemma..

Många kvinnor lider också av klåda och illa luktande flytningar och många lider i tysthet men i vissa fall ger inte bakteriell vaginos några symtom alls men det måste behandlas med antibiotika , medans svamp/candida behandlas med en receptfri kräm från apoteket.

Men klåda och sveda är något av det vanligaste symptomen i underlivet. köp ditt självtest för bakteriell vaginos och svamp i underlivet

Även här kan du enkelt göra ett hemma test – instruktioner finns i paketet hur testet ska tas och det gör inte ont. medföljande bomullspinne i ditt testpaket ska snurras mot slidväggen en liten bit in i slidan.

 Gå inte runt med problem och oro i onödan utan gör ett enkelt test.

Om du testar possitivt för bakteriell vaginos så hjälper dom dig även med e-recept på rätt antibiotika i samband med att du hämtar ditt provsvar.

dynamiccode.com

Men kika även in på dom övriga testerna

här finns allt från klamydiatest till laktosintoleranstest – allt för självtest hemma enkelt och smidigt.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

4 reaktioner till “Självtester från dynamiccode.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: