Aroma diffuser – Den perfekta julklappen för ett väldoftande hem

( Samarbete med livehome.se )

Jag vet ju att många av er läsare älskar inredning precis som jag, men i ett snyggt hem så vill man ju även att det ska dofta gott. En Aroma diffuser / luftfuktare – kan göra underverk i ditt hem. Den luktar inte bara gott utan höjer även mysfaktorn då den är som en lampa.

Även designen får + poäng från mig (se bilden nedan) visst är den så snygg.

Den finns i olika utföranden men jag fastnade mest för denna i marmor, tycker den passar bra i alla rum, finns även i vitt.. Personligen skulle jag nog föredra den i både badrummet och sovrummet. eller vad tycker ni?

Jag älskar lugnande dofter, men som även luktar fräscht – och inte för starkt

Aroma diffusern har precis tagit sig in på den svenska marknaden – och jag förstår att den gör succe, visst finns det doft pinnar mm, men denna produkt är något helt nytt…. den passar in i ett trendigt hem.

Den passar även toppen bra som julklapp tycker jag – vem skulle inte uppskatta att få denna till sitt hem?.

Den är dessutom mycket enkel att använda du behöver bara vatten och en essentiell olja – du kan själv också välja vilken olja du vill ha. När den är igång kan du välja mellan 7 olika färger att lysa upp den i (exempelvis ljus rosa eller gult beroende på vad du föredrar.).

Hos Livehome.se kan du enkelt klicka hem denna till dig själv eller till någon du tycker om. perfekt som julklapp då tomten snart kommer, eller varför inte en julklapp till dig själv.

Välj en Aroma diffuser för ett väldoftande rum

Helt enkelt bästa effekten för att förvandla ditt hem till en avslappnande oas.

Livehome har även andra produkter i sin webbshop som funkar super bra som julklappar bland annat dessa doftljus.

Jag tycker doftljus är så lätta att älska och särskilt nu under vintern så är det mysigt att tända när man sitter hemma och myser.

Detta ljus är en av mina favoriter och har en härligt julig doft.

En annan mys julklapp som jag också föredrar är plädar/filtar vilket dom har ett antal snygga hos livehome.se Värmer i soffan under kalla kvällar och är perfekt att ge till den man tycker om.

Besök livehome.se för att hitta dina inredningsjulklappar – just nu pågår en del vinterrea så skynda på

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

33 reaktioner till “Aroma diffuser – Den perfekta julklappen för ett väldoftande hem

  1. Men åh ! Vilka underbara produkter!jag toralälskar ju doftljusen! tror jag ska köpa ett med en gång som en julklapp till mig själv 😉

    Gilla

  2. Vilka bra tips! Ska definitivt se om det inte blir en diffuser till en person i julklapp, har haft så svårt att komma på vad jag ska köpa. Men det här blir nog riktigt bra!

    Gilla

  3. En luftfuktare har jag tittat på många gånger och tänkt att jag kanske behöver ha en. Det har dock aldrig blivit av att jag har köpt någon. Dock så tror jag inte att jag behöver en med doft i. Jag är en sån som tänder doftljus och rökelser dagligen. 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: