Teamo – Te gjort med kärlek

( samarbete med Teamo.se )

Är ni som mig riktiga te älskare? Jag dricker nog 2-3 koppar om dagen… och det är oftast en kopp te jag startar min dag med för att vakna till ordentligt.

Har nyligen fått upp ögonen för teamo.se som snabbt blev min favorit shop utav te. Men vad är det då jag tycker som gör dom så speciella? Bara genom att gå in i deras webbshop så slås jag av namn på olika teer som omedelbart får mig att drömma mig bort till ett varmare paradis.

Hos teamo.se får ni 10% rabatt om ni anger koden yasminegill så nu är det bara att börja shoppa.

Men det viktigaste för mig är smakerna – och där levererar Teamo smakfulla teer med extra stora bitar. varje te har sin egen karaktär och jag har svårt att hitta bara en favorit.

Det bästa med teamo.se är deras teshop men även att du här kan hitta fina presentboxar att ge bort till någon du tycker om, dom flesta känner ju någon te älskare i sin närhet en bra gåva men även en smakupplevelse till den som får gåvan.

Te’amo har även en fantastisk te prenumeration – Perfekt för dig som gillar att testa nya teer och vill få dom direkt hem i brevlådan.

Jag älskar det för jag vet att jag får goda utvalda teer , jag slipper stå bland ett krasst urval på ica och välja. Och jag ser alltid till att mitt te förråd hemma är påfyllt till mig och mina besökare.

Gillar ni te? så vänd er till Teamo för att finna ert favorit te , besök den berömda teshopen här nu direkt….

Tropisk soluppgång är ett fantastiskt smakrikt te som får mig att drömma om palmer och sol – vilket jag nu har i en kopp vid min sida. Eller varför inte en kopp av lummig regnskog eller blomstrande skogsglänta. – valet är ditt.

Dessa 3 olika teer – är alla i en klass för sig med mkt smak

Bli ni också sugna på te? I detta vinter rusk behöver jag många koppar för att hålla mig varm.

Gör som mig och införskaffa ditt te hos Teamo.se

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

16 reaktioner till “Teamo – Te gjort med kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: