Begagnade kontorsmöbler – Ett plånboksvänligt alternativ

( Samarbete med http://www.bbsmobler.se )

Har ni funderat på att kanske bygga ett hemma kontor, eller söker ditt företag nya möbler eller håller ni på att expandera oavsett vad så hittar du ett stort sortiment av begagna kontorsmöbler hos bbsmobler.se

Begagnade kontorsmöbler till billiga priser helt enkelt.

Det ska vara lätt att inreda med stil och design utan att det ska kosta skjortan tycker jag.

När jag letar nytt så kollar jag ofta in här i webbutiken, men dom har även en stor butik i Solna om du hellre åker dit. I butiken hittar du även en utförsälning av kontorsmöbler som inte finns på hemsidan.

Här finns allt från billiga kontorsstolar till begagnade bokhyllor, höj och sänkbara skrivbord och förvaringsskåp – så du lätt kan inreda ett helt kontor. Kanske behöver din arbetsplats en liten upprustning av stilrena möbler då är bbsmöbler något för er.

Kontorsstolar finns verkligen i en mängd olika modeller, färger och utföranden, jag fastnade för dom två översta på bilden men det finns hur mycket som helst att välja på.

Genom att handla begagnat spar vi på miljön, och allt för många företag bara kastar möbler vilket är jätte tråkigt.

Så om du funderar på att inreda med kontorsmöbler så kolla in bbsmöbler ett verkligt plånboksvänligt alternativ istället för att köpa nytt.

BBS Möbler – Proffs på begagnade kontorsmöbler.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

26 reaktioner till “Begagnade kontorsmöbler – Ett plånboksvänligt alternativ

  1. Bra att återanvända sakerna. Jag är på Erikshjälpen på dagarna & praktiserar. Folk köper jättemycket begagnade saker. Det är ju jättebra men jag har jättesvårt för redan använda kläder men…böcker & sånt som ser oanvänt ut är ju najs & köpa billigt istället.

    Gilla

  2. Jaaa kläder skulle jag aldrig köpa eller sängar . Men just kontorsmöbler i topp skick är ju toppen att återanvända. Vet att folk köper mkt begagnat vilket jag själv inte annars är duktig på. Men just detta tycker jag är toppen. Ha en fin kväll

    Gilla

  3. Jag är också en som köper allt nytt till både mig och barnen önskar dock jag var bättre på att återanvända. Men många köper ju hellre begagnat och för dom är det ju toppen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: